Alkol kullandigi bilinmesin diye kimsenin yaninda icmez,fisleri yirtardi demissiniz ama ben anlayamadim bosanacaginizi bilmiyordunuz sonucta neden fislerini kasti olarak yirtsin bu kisma takildim.birde avukata gidin detaylica gorusun evli oldugunuz zamanda edinilen mallarda sizinde hakkiniz var merak etmeyin kacirip satamazlar o anlamda bir skinti yasamazsiniz
Evi terk etmeniz olumsuz bir durum yaratmaz evi terk etmenin hakli sebepleri artik hakimler tarafindan goz onunde bulundurulabiliyor.ote yandan evlilik suresince edinilen butun mallar siz calismasaniz da ortak yani hepsini paylasmak zorunda kararinizdan eminseniz bosanma davanizi bulundugunuz ilde acin avukat tutacak durumunuz yoksa barodan isteyin.
Ayrica iyice dusunun evliliginiz suresince hic alkol ve psikolojik sebeplerle hastaneye gitti mi muayene olup teshis konmasi bile yeterli.davada hastaneleri belirtip birguzel aleyhine kullanabilirsiniz.
Bir diger onemli nokta da fotograflar eger evlendiginizde altinlariniz vardiysa bunlarin tek bir fotografta bile gozukmesi yeterlidir.onlarin parasini da ayrica isteyin.
Sonuc olarak bosandiginizda calismadiginiz icin nafakanizi da alirsiniz.meraketmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?