Merhaba kizlar,
Annem 3 haftadir hastanede yatiyor, belki bu rüyayi görmemdeki sebep budur, yorum yaparsaniz sevinirim.
Sevdigimle ben ayni hastanede yatiyormusuz. Hastaneden izin alarak bir kac saatligine disari cikma iznimiz varmis (anneminde öyle). Benimki disari cikip alis veris yapacakmis, bende beyaz bir tahtaya ismini yaziyorum; xxx su saatte hastaneye dönecek diye.
Önce siyah bir kalem aliyorum ismini yazmak icin ama siyah kalem yazmiyor, sonra pembe bir kalemle ismini yaziyorum.
Neyse o alisveristeyken sanki ben gittigini bilmiyormusum gibi onu ariyorum, ve bi bakiyorum elinde posetlerle geliyor, icimdende diyorumki neden beni cagirmadi birlikte giderdik. Sonra kocaman bir cam varmis odalarimizda.Ikimizde ayni odadayiz. Bembeyaz gökü simsiyah bulutlar kapliyor yavas yavas, bizde hemen birbirimize sariliyoruz korkmamak icin.Bu arada; "hastalar bu buluttan korkuyor demekki" diyorum. Ben kendimde korkuyorum ama sevdigim korkmasin diyede teselli ediyorum. Sonra siyah bulutlar tekrar kayboluyor ve yerini beyaz gök'e birakiyor.
Annem depresyonda oldugu icin, bazen sanki kafamda siyah bulutlar geziyor diyordu,bundanda etkilenmis olabilirim.
Rüyama acil yorum yapabilecekler varsa bekliyorum kizlar.