Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kaç yaşındasın sorması ayıpAma kim sırf kalbi icin uzun zaman beraber olur ki
22Canım kaç yaşındasın sorması ayıp
İnanın anlayamıyorum şuan şok oldum bu kötü birşey mi 2 yıldır beraberizSeni değil kalbini seviyorum demek yani kalbinde olmazsa benim için bişey ifade etmiyor demek
Yani bana karşımdaki erkek senin kalbini seviyorum dese nasıl yani beni beğenmiyormusun derim ama ne niyetle söyledi nasıl söyledi oda önemliİnanın anlayamıyorum şuan şok oldum bu kötü birşey mi 2 yıldır beraberiz
bence önemseme derim
Bana biraz mantık ilişkisi gibi geldi anlayamadım gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum ilk kez böyle birşey duydumYani bana karşımdaki erkek senin kalbini seviyorum dese nasıl yani beni beğenmiyormusun derim ama ne niyetle söyledi nasıl söyledi oda önemli
Anlayamadım neyi22
bence önemseme derim
Hazır ve nazırBeklenen an Evva
Aman diyim hızlı gitme valla Mune busefer hem döver hem biçer valla cenem durmuyor geneHazır ve nazır
sen daha iyi bilirsin canım sonuçta sen tanıyorsun onuBana biraz mantık ilişkisi gibi geldi anlayamadım gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum ilk kez böyle birşey duydum
Bilmiyorum kötü hissettim ve hissediyorumGayet net kalbını huyunu seviyorum demek yanı bu seni sevmiyorum demek degıl merak etme :)
Kötü niyetle dediğini zannetmiyorum ama bilemedim kafam karıştı birdensen daha iyi bilirsin canım sonuçta sen tanıyorsun onu
Yok be bu sefer kontrollüyüm gayet gitti bir 5 sene sonra ikinci banımı alırım rahatAman diyim hızlı gitme valla Mune busefer hem döver hem biçer valla cenem durmuyor gene