Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gündür yoğunbakımda canım ne için yatırdılar, benim oğlumda prematüre doğup 17 gün kaldıBebeğim yoğunbakımda beni aradılar kıyafet istediler bebeğe ve bana sanırım gözlemlicekler bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi saat 11 de hastaneye gideceğim
10 gündür yoğunbakımda şuan hiç bir sorunu yoktu dün görmeye gittik antibiyotik tedavisi kesilmişti desteksiz nefes alıyor anne sütüyle besleniyor ağzında hortum vardı bir tek ayaklarındaki iğneler falanda çıkmıştı 33 haftada doğdu daha hiç ayağı harici dokundurmamışlardı emzirme eğitimi mi veriyorlarKaç gündür yoğunbakımda canım ne için yatırdılar, benim oğlumda prematüre doğup 17 gün kaldı
Benim bebeğimde 33+2 de doğdu, antibiyotik ve solunum desteği aldı, benden kıyafet istediklerinde bebeğimi taburcu ettiler10 gündür yoğunbakımda şuan hiç bir sorunu yoktu dün görmeye gittik antibiyotik tedavisi kesilmişti desteksiz nefes alıyor anne sütüyle besleniyor ağzında hortum vardı bir tek ayaklarındaki iğneler falanda çıkmıştı 33 haftada doğdu daha hiç ayağı harici dokundurmamışlardı emzirme eğitimi mi veriyorlar
Peki kıyafet istediklerinde öncesinde emzirmişmiydiniz ve taburcu etmeden önce neye dikkat ediyorlar hiç bilmiyorum çevremde yeni doğum yapmış kimse yok ya yeterli bulmazlarsaBenim bebeğimde 33+2 de doğdu, antibiyotik ve solunum desteği aldı, benden kıyafet istediklerinde bebeğimi taburcu ettilerumarım sizide ederler
Taburcu etmeden bir gün önce çağırdılar beni emzirme eğitimi için, ama bqzı hastaneler aynı gün veriyor, eğitim dediğimde beneğimi verdiler kucağıma kıydular beni bir odaya yanımada kimse girmedi zaten çene kasları gelişmemişti, için şu konuda rahat olsun o bebek senin. Eğer tedavisi taöamlandıysa , ay yok bu kadın bu bebeğe bakamayacak biraz daha kalsın deme gibi bir lüksleri yok, tedirginliğini öyle iyi anlıyorum ki seni içime sokasım geldi şuan ama lütfen korkma. Herşey çok güzel olacak. Bebeğinden çok şey bekleme, o daha minicik, gelişimi tamamlanamadan doğmuş, bazı şeyler çok güç olacak zaman alacak ama olacak, bak benim oğlum 15 aylık oldu, ne günlerden geçtik bezini değilmeye korkardım bacağı kırılırmı diye, şimdi yürüyor koşuyor oynuyor allahıma çok şükür. Kendine güven ve güçlü dur, o bebeğe senden daha iyi bakabilecek kimsr olamaz, rabbim onu büyütmek için seni seçtiyse sen bunu başarabilirsinPeki kıyafet istediklerinde öncesinde emzirmişmiydiniz ve taburcu etmeden önce neye dikkat ediyorlar hiç bilmiyorum çevremde yeni doğum yapmış kimse yok ya yeterli bulmazlarsa![]()
Çok teşekkür ederim abla o kadar rahatladım ki neyle karşılacağımı bilmiyorum ben yeni doğmuş bir bebeği daha tutmadım preterm bir bebek ekstra dikkat istiyor elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıcam ama çok korkuyorum ben daha kendim büyümedim bir bebek büyütmek tüm o sorumluluk yetemeyecekmiş gibi hissetmek 10 gün önce doğum yaptım bir de hiç dokunamadım zoruma gidiyo hepsi üst üste geldi şimdi ya vermezlerse ya beceremezsem ya daha uzun süre ayrı kalırsak diye kafayı yiyorum resmenTaburcu etmeden bir gün önce çağırdılar beni emzirme eğitimi için, ama bqzı hastaneler aynı gün veriyor, eğitim dediğimde beneğimi verdiler kucağıma kıydular beni bir odaya yanımada kimse girmedi zaten çene kasları gelişmemişti, için şu konuda rahat olsun o bebek senin. Eğer tedavisi taöamlandıysa , ay yok bu kadın bu bebeğe bakamayacak biraz daha kalsın deme gibi bir lüksleri yok, tedirginliğini öyle iyi anlıyorum ki seni içime sokasım geldi şuan ama lütfen korkma. Herşey çok güzel olacak. Bebeğinden çok şey bekleme, o daha minicik, gelişimi tamamlanamadan doğmuş, bazı şeyler çok güç olacak zaman alacak ama olacak, bak benim oğlum 15 aylık oldu, ne günlerden geçtik bezini değilmeye korkardım bacağı kırılırmı diye, şimdi yürüyor koşuyor oynuyor allahıma çok şükür. Kendine güven ve güçlü dur, o bebeğe senden daha iyi bakabilecek kimsr olamaz, rabbim onu büyütmek için seni seçtiyse sen bunu başarabilirsin
Teşekkür ederim abla emzirirken yapmam gereken bişe varmı şuan yoğunbakım önünde bekliyorum nasıl tutacağım biraz bilgili görünmek istiyorum yinede içim öyle rahat edecek gibiBebeğim 36 gün küvözde yattı günde iki kere gidip geldim emzirmek için. Her şey geçecek hiç merak etme. Korkma da. Kıyafet istediklerinde taburcu olmuştuk biz. Üzerinden kocaman bir yıl geçti. Ama küçük bi tavsiyem var eğer taburcu olursanız evine misafir kabul etme ekstra temizlik ve hijyene çok dikkat et lütfen. Çünkü erken doğumların bağışıklıkları çok zayıf oluyor. Sağlıkla büyüt![]()
Kaç yaşındasın merak ettim. Bilgili tecrübeli görünmek zorunda değilsin güzelim. İlk defa anne oluyosun haliyle. Akışına bırak bebeğini kucağına aldığın ilk anın tadını çıkar onlar sana nasıl tutman gerektiğini nasıl emzirmen gerektiğini her şeyi anlatacaklar hiç gözün korkmasın. Bilmediğin bilmek istediğin bişey olduğunda onlara sormaktan hiç çekinme. Bol bol kokla bebeğini o da senin kokunu alacaktırTeşekkür ederim abla emzirirken yapmam gereken bişe varmı şuan yoğunbakım önünde bekliyorum nasıl tutacağım biraz bilgili görünmek istiyorum yinede içim öyle rahat edecek gibi![]()
Çok garipti kafamdaki tek şey ona yetemeyeceğim korkusu 22 yaşına yeni girdim hamileyken daha lunaparka gidemicem anne oldum millet dalga geçicek gidersem diyodum böyle olcağını bilmiyodumKaç yaşındasın merak ettim. Bilgili tecrübeli görünmek zorunda değilsin güzelim. İlk defa anne oluyosun haliyle. Akışına bırak bebeğini kucağına aldığın ilk anın tadını çıkar onlar sana nasıl tutman gerektiğini nasıl emzirmen gerektiğini her şeyi anlatacaklar hiç gözün korkmasın. Bilmediğin bilmek istediğin bişey olduğunda onlara sormaktan hiç çekinme. Bol bol kokla bebeğini o da senin kokunu alacaktır![]()
Omuzlarını dik tut, bebeğin başı tam göğsüne dönük olsun, ağzıyla meme ucunu tam kavradığına emin ol, ve sakin ol.Teşekkür ederim abla emzirirken yapmam gereken bişe varmı şuan yoğunbakım önünde bekliyorum nasıl tutacağım biraz bilgili görünmek istiyorum yinede içim öyle rahat edecek gibi![]()
Anne olmak için erken bi yaş ama bu ona yetemeceğin bakamayacağın anlamına gelmiyor. Gerekirse Eşin annen destek olur. Şuan çok yeni olduüu için duygularını böyle hissetmeni anlayabiliyorum çok normal. Her şey zamanla yerine oturacakÇok garipti kafamdaki tek şey ona yetemeyeceğim korkusu 22 yaşına yeni girdim hamileyken daha lunaparka gidemicem anne oldum millet dalga geçicek gidersem diyodum böyle olcağını bilmiyodum
İnşallah dediğiniz gibi olur sürekli nefes alıp almadığına baktım ben paronayak bir insan değilim asla ama eve geldiğinde nasıl uyuyacağım bilmiyorum emzirmeye çalışırken bile uyuyakaldığında aklım çıktı hep iyi mi acaba bişey mi oldu diye burnu kapanmasın diye öyle bir gergin oturdum ki ayağa kalktığımda sırtım taş gibi olmuştu hala ağrıyor yapamayacak gibi hissediyorum asla tam anlamıyla iyi olamicamAnne olmak için erken bi yaş ama bu ona yetemeceğin bakamayacağın anlamına gelmiyor. Gerekirse Eşin annen destek olur. Şuan çok yeni olduüu için duygularını böyle hissetmeni anlayabiliyorum çok normal. Her şey zamanla yerine oturacak