ACİL! Yavaş artan beta-hCG

kbt01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
24
14
31
Herkese merhabalar

Son reglimin ilk günü 18.12.2022
20.01.2023 tarihinde beta-hCG 63,41
24.01.2023 tarihinde beta-hCG 121,02
27.01.2023 tarihinde beta-hCG
132 çıktı devlet hastanesinde verdim tahlil. Doktor düşmesini bekleyeceksin yüksel ihtimal kimyasal gebelik dedi ve kanama leke hiçbir şey yok. Değerleri bu derece artmış olanlar varsa fikir verebilirse çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Aynı hastanede ise kimyasal gebelik gibi duruyor canım gerçekten. Umuyorum sağlıkla ilerler. İlerlemezse de hiç canını sıkma. Benim de aynısı oldu, ilk ay kimyasal gebelikti, sonra hemen hamile kaldım yine.

Aynı hastanede ise kimyasal gebelik gibi duruyor canım gerçekten. Umuyorum sağlıkla ilerler. İlerlemezse de hiç canını sıkma. Benim de aynısı oldu, ilk ay kimyasal gebelikti, sonra hemen hamile kaldım yine.
Hayırlısı olsun ne geliyorsa rabbimden razıyım. Ama işte çok değişik ruh hali. Siz de yaşamışsınız zor bir süreç. Acaba yavaş yavaş artar mı ya da düşecekse ne zaman düşecek bir sürü soru var kafamda 🫤 Siz hala hamile misiniz yoksa doğum yaptınız mı?

Bir süre daha artsa da sağlıksız bir gebelik gözüküyor. Sanırım kimyasal evet. Kanama ile atıyor vücut ne zaman olacağını bilemezsiniz tabii. Dilerim sağlıklı gebelikleriniz olur 💓

Bir süre daha artsa da sağlıksız bir gebelik gözüküyor. Sanırım kimyasal evet. Kanama ile atıyor vücut ne zaman olacağını bilemezsiniz tabii. Dilerim sağlıklı gebelikleriniz olur 💓
Teşekkür ederim, sağolun hayırlısı olur inşallah 🙏

Hayırlısı olsun ne geliyorsa rabbimden razıyım. Ama işte çok değişik ruh hali. Siz de yaşamışsınız zor bir süreç. Acaba yavaş yavaş artar mı ya da düşecekse ne zaman düşecek bir sürü soru var kafamda 🫤 Siz hala hamile misiniz yoksa doğum yaptınız mı?
26 haftalık hamileyim ben canım. Eğer kimyasal gebelikse birkaç güne sıfırlanıp kanaman başlar. İstersen bugün yine bir kan ver.

26 haftalık hamileyim ben canım. Eğer kimyasal gebelikse birkaç güne sıfırlanıp kanaman başlar. İstersen bugün yine bir kan ver.
Dün geceden beri göbek deliğim yanıyor. Bununla alakalı bir fikriniz var mı peki? Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim🙏

Herkese merhabalar

Son reglimin ilk günü 18.12.2022
20.01.2023 tarihinde beta-hCG 63,41
24.01.2023 tarihinde beta-hCG 121,02
27.01.2023 tarihinde beta-hCG
132 çıktı devlet hastanesinde verdim tahlil. Doktor düşmesini bekleyeceksin yüksel ihtimal kimyasal gebelik dedi ve kanama leke hiçbir şey yok. Değerleri bu derece artmış olanlar varsa fikir verebilirse çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Bugun verebilirsiniz tekrardan kan testi verin belki yükselme olmuştur

Stress olma lütfen sağlıklı beslen ve bol dinlen böyle olupta yükselen çok var 1.20 den yükselip hamile kalanları gördük 🥰🙏🏼🧿

Stress olma lütfen sağlıklı beslen ve bol dinlen böyle olupta yükselen çok var 1.20 den yükselip hamile kalanları gördük 🥰🙏🏼🧿
Ya inşallah 🙏 Doktor düşük yapacaksın evde bekle dediğinden beri beslenmeme falan hiç dikkat etmiyorum doğrusu 🫤Hayırlısı olsun herşeyin.

Uzun zamandır mi uğraşıyorsunuz hamile kalmak için
Aslında hayır. 2 yıllık evliyiz çok da planladığımız bir durum değildi. Öğrenince çok sevindik tabi. Ama işte böyle bir ikilemde kalmak insanın canını sıkıyor. Bir de şöyle bir endişem var kimyasal gebelik geçirenlerin çoğu çok kısa zamanda düşürüyormuş. Ben de şuanda en ufak bir leke, kanama, sancı hiçbirşey yok. Zaman geçtikçe kürtaj ihtimali olur mu acaba? Şuan 6 hafta 3 günlük görünüyor.

X