• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi acil yarım edin...sözüme az kaldı. ne giyeceğim bilmiyorum.

sssccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
2.510
2
66
İstanbul
kızlar merhaba. bayramda evde sözüm olacak. ama ben hala kıyafet bulamadım. zamanda az kaldı açıkçası çok gezecek vaktim de yok. bana yardımedin. nasıl bişey giymeliyim, saçım nasıl olmalı. nereleri gezebilirim nerden alabilirim bildiğiniz yerleri yazın lütfen. varsa resim ya da kendi fotolarınızı ekleyin. çok sade olmak istemiyorum ama çokta abartılı olmalısın, çünkü sonra dışarıda nişanım olacak.
bir de sözde erkek tarafı yüzük dışında takı takmalı mı.
şimdiden fikirleriniz için çok teşekkür ederim...

istanbulda yaşıorsun sanırım bakırköye bak dolu mağza var
yer altı çarşısında da
erkek tarafınn bişi yakıp takmaması onlara kalmış
bana saat tamışlardı bide söz yüzüğümüz okadar

Allah yardımcın olsun canım valla benimde bayramdan sonra isteme söz olucak inşallah Allah nasip ederse bende seninle aynı durumdayım napıcam hiç bimiyorum ne giyicem nasıl davranıcam açıkcası ben çok çekingenim bu konuda da hiçbi bilgim yok senin konunu takip edicem bende :) yerimseniben:kedi:

canım bence sade bi elbise alabilirsin abartılı olmayan sonuçta dışarda nişanım olcak diosun.. saçını da elbisene göre ya bi fön çektir ya da maşalat açık bırak hafif bi makyaj ve topuklu ayakkabılar çok güsel olur .. şimdiden mutluluklar

hayirli olsun canim tebrik ederim... insaAllah hayal ettigin gibi güzel bir söz günü olur...
darisi bekleyenlerin basina : )

canım bence sade bi elbise alabilirsin abartılı olmayan sonuçta dışarda nişanım olcak diosun.. saçını da elbisene göre ya bi fön çektir ya da maşalat açık bırak hafif bi makyaj ve topuklu ayakkabılar çok güsel olur .. şimdiden mutluluklar

Saol canım inş ya bayramdan sonra istemeye gelicekler şimdiden heycan ve korku bastı beni :2: Geldiklerinde ikramdan önce mi kahve yapılır sonramı ?

tek derdin bu olsun...
alisverise cik bakalim mutlaka hayalinda birseyler vardir evde oalcagi icin kabarik seylere gitme sade elbiselere git derim..
elbiseyi halledersen gerisi de gelir nasilsa..
cok sade ama cok hos elbiseler var.. burdaki forumlarda soz kiyafetlerini de inceleyebilirsin..

ikramdan önce kahve yapılır canım ama kahaveyi sen yapma kusenin kardeşin fln varsa onlar yapsınlar sen o telaşla yapamazsın bizde ole olmuştu .. kahveden sonrada zaten o arada istenirsin ondan sonrada ikramlar yapılır güsel bigün olmuş olur cnm

kızlar elbisemi cumartesi günü uzun bir maratonun ardından buldum. açıkçası aldığımda çok içime sinmedi mağazadakiler ve annem çok beğenince bende de hiç gezecek hal kalmayınca alalım bitsin bu işkence dedim.

elbisem şifon, dizlerde. v yaka gibi geliyor modeli ama dekolte hiç yok gibi. kol kısmıda omuzları şifon ile kapalı. hem sade hem güzel. rengi saks mavisi. aslında ben renk konusunda kararsız kaldım ama siyah giymeyi hiç istemiyorum sözümde yasta gibi olmamalıyım. moru nişanda giyeceğim diye bu renk olsun dedim. şimdi ayakkabı bakacağım. ama karar verdim sözüm olsun ertesi gün nişan elbisemi bakmaya başlayacağım yoksa işim zor:)

ikramdan önce kahve yapılır canım ama kahaveyi sen yapma kusenin kardeşin fln varsa onlar yapsınlar sen o telaşla yapamazsın bizde ole olmuştu .. kahveden sonrada zaten o arada istenirsin ondan sonrada ikramlar yapılır güsel bigün olmuş olur cnm

bencede kahveyi bir başkasının yapması lazım.

senin adına çok sevinim cnm anlattığına göre güzel bi elbise olmuş eminim sanada çok yakışcaktır.. elbisenin altına gümüş renkli ya da siyah bi ayakkabıda gider .. üstelik dekoltenin sözde olmaması ii olmuş bence .. mutluluklar

senin için çoğu gitmiş azı kalmış canım benide istemeye gelicekler kıyafet arıyorum. elbiseni nerden aldın fikir verebilir misin? nerelere bakabilirm ?

senin adına çok sevinim cnm anlattığına göre güzel bi elbise olmuş eminim sanada çok yakışcaktır.. elbisenin altına gümüş renkli ya da siyah bi ayakkabıda gider .. üstelik dekoltenin sözde olmaması ii olmuş bence .. mutluluklar

teşekkür ederim canım. siyah ayakkabım evde vardı denedim elbiseye pek uymadı. elbiseyi aldığım mağazada gümüş renk ayakkabılar vardı onlarla daha güzel olmuştu. gümüş renk ayakkabı bakacağım şimdi.

senin için çoğu gitmiş azı kalmış canım benide istemeye gelicekler kıyafet arıyorum. elbiseni nerden aldın fikir verebilir misin? nerelere bakabilirm ?
canım ne giymek istediğine karar ver önce. bakmaya gitmeden aklında az çok bir fikir olsun. en azından renk düşün, elbise ya da ceketli takım mı istiyorsun ona göre bakarsın.
ben şişli, osmanbey, kurtuluşa baktım en sonunda elbisemi nişantaşında rumeli caddesinde bir mağazadan aldım.
abiye tarzı bir elbise düşünüyorsan osmanbeyde çok fazla alternatifi uygun fiyata bulabilirsin. ceketli takımlar ykm ve kotonda çok var.
bir de nişantaşının arka sokaklarında çok fazla mağaza var oralarıda gezebilirsin.
ben cumartesi gittiğim için arka sokaklardaki mağazaları gezemedim ama hepsinin vitrininde çok güzel elbiseler vardı. cumartesi 1den sonra kapalı oluyomuş oralar.
inşallah istediğin kıyafeti hemen bulabilirsin.

Back