• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Yardm !!

braveqirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
148
0
116
İstanbul
Arkadaslar istanbul'da bildiginiz iyi bir ortodontist var mı?? gercekten işinde uzman bir doktor arıyorum.. cok soru soruyorum ama ortodonti tedavi ne kadara mal olur??

ortonorm ortodonti tedavi merkezi.ben burda taktrdm tellerimi.dişten dişe farklılık gösterir fiyatı.benm tedavim bitti sayılır sabitleyici tellerm kaldı sadece ve inanılmaz memnunum sonuçtn tavsiye ederm:)istersen öncesi ve sonrası resmlerimi gösterebilirim canm

ortonorm ortodonti tedavi merkezi.ben burda taktrdm tellerimi.dişten dişe farklılık gösterir fiyatı.benm tedavim bitti sayılır sabitleyici tellerm kaldı sadece ve inanılmaz memnunum sonuçtn tavsiye ederm:)istersen öncesi ve sonrası resmlerimi gösterebilirim canm

cnm konuyla ılgılendıgın ıcın ck tsk ederım.. sendekı sorun ne bılmıyorum ama resımlerı gormek ısterım... bnm sorun dıslerım ayrık baya bı :1rolleyes:

benmkilerde fazlasıyla sıkışıktı senin tedavin daha kolay olur sanırım.resmleri ekliyorum canm.:1hug:nasıl olmuş:)

Eklentiler

• $2742.jpg
    $2742.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 598
  • $3214.jpg
    $3214.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 480
canm sana özel mesaj atılmıyor burdan görürsün inşallah...

yok canm ben bakırköyde yaptrdım.dr. benan oğuz.bana daha yakın diye ben buraya gittim dentadent kliniğinde haftanın 3 günü burda oluyor zaten.diğer günlerde de bağdat caddesindekii ortonorm kliniğinde.sana neresii yakınsa orayı seçiyorsn:)
neyden korktun bakim korkulcak bişi yok:)ilk başlarda azcık acıyor ama dayanılmaycak bişi deil.kararlı oll boşver acılar gelip geçici kalıcı olan güzel dişlerkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
istersen açık adreslerini ve telefon numaralarını veririm sen ne tarafta oturuyrsn?

bnm ark.da taktırmıstı ılk baslarda baya acıyomus sanırım ınsan tırsıyo basta:) bnde bahcelıevlerde oturuyorum cnm

merhaba size birşey sorabilirmiyim bnde tel tedavisine başladım daha 1 ay oldu.sizin resimlerinizi gördüm bnmde sorunum aynısı.acaba sizin tedaviniz nekadar sürede tamamlandı cvp yazarsanız çok sevinicem

canm sana özel mesaj atılmıyor burdan görürsün inşallah...

yok canm ben bakırköyde yaptrdım.dr. benan oğuz.bana daha yakın diye ben buraya gittim dentadent kliniğinde haftanın 3 günü burda oluyor zaten.diğer günlerde de bağdat caddesindekii ortonorm kliniğinde.sana neresii yakınsa orayı seçiyorsn:)
neyden korktun bakim korkulcak bişi yok:)ilk başlarda azcık acıyor ama dayanılmaycak bişi deil.kararlı oll boşver acılar gelip geçici kalıcı olan güzel dişlerkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
istersen açık adreslerini ve telefon numaralarını veririm sen ne tarafta oturuyrsn?

Ben de Benan Bey'e gitmeyi düsünüyorum dentadent'e. Senin tedavin ne kadar sürdü, cok agrılı oldu mu ? Taktırsam mı taktırmasam mı kararsızlık içindeyim :(

2 sene sürdü tam olarak.ağrısı olmadı diyemem evet baya ağrıdığı zamanlar oluyor özellikle her ay telleri sıktığında ilk hafta çok zor geçiyor ama ne olursa olsun bu sonuç için tekrar tekrar o ağrılara katlanırdım :)o yüzden ağrı kısmına takılma önemlli olan istediğin sonuca ulaşmak ve bunun içinde biraz sabır ve dayanmak gerekiyor :)

canım benim doktorumda var gerçekten mükemmeldir Günseli AĞAOĞLU UYGUR biraz pahalıya maal olabilir ama işinde en iyidir diyebilirim

2 sene sürdü tam olarak.ağrısı olmadı diyemem evet baya ağrıdığı zamanlar oluyor özellikle her ay telleri sıktığında ilk hafta çok zor geçiyor ama ne olursa olsun bu sonuç için tekrar tekrar o ağrılara katlanırdım :)o yüzden ağrı kısmına takılma önemlli olan istediğin sonuca ulaşmak ve bunun içinde biraz sabır ve dayanmak gerekiyor :)

Peki sana dısardan bi aparat var ya ondan kullandırdı mı benım dıslerım de senın gibi sıkısık cunku yoksa direk braketleri mi taktı ve diş çekimi oldu mu? Tekrar cok tesekkur ederim :)

Back