Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ortonorm ortodonti tedavi merkezi.ben burda taktrdm tellerimi.dişten dişe farklılık gösterir fiyatı.benm tedavim bitti sayılır sabitleyici tellerm kaldı sadece ve inanılmaz memnunum sonuçtn tavsiye ederm:)istersen öncesi ve sonrası resmlerimi gösterebilirim canm
canm sana özel mesaj atılmıyor burdan görürsün inşallah...
yok canm ben bakırköyde yaptrdım.dr. benan oğuz.bana daha yakın diye ben buraya gittim dentadent kliniğinde haftanın 3 günü burda oluyor zaten.diğer günlerde de bağdat caddesindekii ortonorm kliniğinde.sana neresii yakınsa orayı seçiyorsn:)
neyden korktun bakim korkulcak bişi yok:)ilk başlarda azcık acıyor ama dayanılmaycak bişi deil.kararlı oll boşver acılar gelip geçici kalıcı olan güzel dişlerkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
istersen açık adreslerini ve telefon numaralarını veririm sen ne tarafta oturuyrsn?
2 sene sürdü tam olarak.ağrısı olmadı diyemem evet baya ağrıdığı zamanlar oluyor özellikle her ay telleri sıktığında ilk hafta çok zor geçiyor ama ne olursa olsun bu sonuç için tekrar tekrar o ağrılara katlanırdım :)o yüzden ağrı kısmına takılma önemlli olan istediğin sonuca ulaşmak ve bunun içinde biraz sabır ve dayanmak gerekiyor :)