• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Yardımmmmmm!!!!

nesoc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
204
1
116
Diğer
Kızlar ben 14 nisan da doğum yaptım. Doğum sonrası jinekolojik muayenede korunma için doktor bana mikrogynon hap önerdi. Alttan muayene yaptıramadığım için spiral taktıramıyorum. Aynı zamanda bebeğimi de emziriyorum. Ne yapmam lazım ?

Kızlar ben 14 nisan da doğum yaptım. Doğum sonrası jinekolojik muayenede korunma için doktor bana mikrogynon hap önerdi. Alttan muayene yaptıramadığım için spiral taktıramıyorum. Aynı zamanda bebeğimi de emziriyorum. Ne yapmam lazım ?

canım biliyosundr emziren anneler her hapı kulanmıyoo ve bunn içinde mikrogynonda var
yan etkileride vardr mutlaka
ya kuzun emzirmicn bu imkansız yada haptan vazgeçcn
canım dogal yöntemle korun bende sipiral taktrmadm ilaçta kullanmıyorum

progesteron içeren bi hapsa bu eğer emzirme döneminde kullanabilirsiniz mini pill deniyo buna hatta.. her gün aynı saatte hiç ara verilmeden kullanılması gerekiyo bu haplar fakat sizinki minipill değil galiba.. ayrıca o doğal yöntemler denilen şeyler yöntemden sayılmıyo koruyuculuğu da düşüktür tekrar doktorunuza danışmanız iyi olur

Back