- 16 Ağustos 2021
- 22
- 1
- 6
- 36
- Konu Sahibi efeninannesi667
-
Amin Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun. Doktora götürdüğünüz ilk fırsatta deseniz ki doktor hijyenine dikkat edilmesi gerektiğini falan söyledi diye biraz abartsan
Malesef şuan baktırmak zorundayım çünkü çalışmak zorundayımAnlamazlar ki
Alışmışlar pisliğe
Rahatsız oluyorsanız baKtırmayacaksınız
Hatta çocuğunuz bağışıklık kazanmış bile olabilir:)
Bu beğenip beğenmemekte alakalı bir durum değil ki ayrıca çalışmak zorundayım ve bırakabileceğim başka kimse yok keyfimden bırakmıyorum ne yazıkki sizin başınıza gelse normal karşılayacaksınız demekki tuhafff :///bırakmayın çocuğunuzu beğenmediniz insanların içine :/
Söyledim aslında bi çok kez yani direkt olmasa da ama pek anlatamadım sanırım. Yani ilk evlendiğimiz de eşim de yapıyordu kapının önüne öyle basıyordu öyle eğitildiği için. Sürekli söyleye söyleye sonunda ona bıraktırdım çok şükür artık kesinlikle basmıyor hatta öyle yapıyor diye sürekli merdiveni ve kapı önünü çamaşır suyuyla yıkıyordum ama insanların yıllardır süre gelen alışkanlıklarını değiştirmek çok zor tabikiÇok kasma, direkt söyle, dışarıda çıkarıv erin bebek için mikrop emekliyor elini ağzına götürüyor de gitsin, senin eve geldiklerinde dersen kendi evlerinde artık yapmazlar
Kadının hiçbir mecburiyeti yokken sizin çocuğunuza bakıyor,birde pis damgası yiyor.sizin mükemmel anneniz veya harika akrabalarınızdan biri baksın. O kadın çocuğunu büyütmüş evlendirmiş bu saatten sonra kafa dinleyeceği zamanda oturup sizin çocuğunuza bakıyor(torunu bile olsa fark etmez öyle bir mecburiyeti yok). Siz kreşleri çok temiz sanıyorsunuz galiba .bir oyuncağı biri ağzına alıyor diğeri ısırıyor.bu kadar takıntı haline getirmeyin, mikrobada ihtiyacı var. Bence gidipde böyle birşeyin konusunu açıp kalplerini kırmayın.
Eve ayakkabıyla girilmemesi gerektiğini bilmek ya da kapı önüne yalın ayak basılmaması ne zaman mükemmelliyetçilik oldu acaba? Sizde sanırım eve ayakkabıyla giren tiplerdensiniz. Bana temiz olmayı öğreten ama mükemmel olmayan rahmetli annem hayatta olsaydı emin olun canından öte bakardı torununa. Herşeyi ne çok biliyorsunuz !!!!Kadının hiçbir mecburiyeti yokken sizin çocuğunuza bakıyor,birde pis damgası yiyor.sizin mükemmel anneniz veya harika akrabalarınızdan biri baksın. O kadın çocuğunu büyütmüş evlendirmiş bu saatten sonra kafa dinleyeceği zamanda oturup sizin çocuğunuza bakıyor(torunu bile olsa fark etmez öyle bir mecburiyeti yok). Siz kreşleri çok temiz sanıyorsunuz galiba .bir oyuncağı biri ağzına alıyor diğeri ısırıyor.bu kadar takıntı haline getirmeyin, mikrobada ihtiyacı var. Bence gidipde böyle birşeyin konusunu açıp kalplerini kırmayın.
sorun sizin o insanlara pislik muamelesi yapmanız,sanki köpeği eğitmiş gibi kocama ben öğrettim diye üsten üsten konuşmanız.sanki hastalıklı bir yerden almışsınız gibi çocuğun alır almaz üstünü değiştiriyorum diye tiksinmeniz ama bakıcıya para vermek yerine o beğenmediğiniz insanlara çocuğunuzu vermeye devam etmeniz.ben olsam asla kalplerini kırmazdım canıma bakıyorlar,allah razı olsun derdim ama sizde bu ego varken zorEve ayakkabıyla girilmemesi gerektiğini bilmek ya da kapı önüne yalın ayak basılmaması ne zaman mükemmelliyetçilik oldu acaba? Sizde sanırım eve ayakkabıyla giren tiplerdensiniz. Bana temiz olmayı öğreten ama mükemmel olmayan rahmetli annem hayatta olsaydı emin olun canından öte bakardı torununa. Herşeyi ne çok biliyorsunuz !!!!
Bence direk söyle, bende dolaylama yaptım birine ayakkabı mevzusunda küstüSöyledim aslında bi çok kez yani direkt olmasa da ama pek anlatamadım sanırım. Yani ilk evlendiğimiz de eşim de yapıyordu kapının önüne öyle basıyordu öyle eğitildiği için. Sürekli söyleye söyleye sonunda ona bıraktırdım çok şükür artık kesinlikle basmıyor hatta öyle yapıyor diye sürekli merdiveni ve kapı önünü çamaşır suyuyla yıkıyordum ama insanların yıllardır süre gelen alışkanlıklarını değiştirmek çok zor tabiki
Malesef şuan baktırmak zorundayım çünkü çalışmak zorundayımkreşe de veremiyorum daha çok küçük… nasıl içleri rahat ediyor anlamış değilim tabiki vücudun mikroba da ihtiyacı var ama o kadarı fazla geliyor bana ev sonuçta çocuğum rahatça halının üstüne oturup oynayabilsin istiyorum nasıl bi çözüm bulacağım bilmiyorum
Siz sorunun ne olduğunu tam olarak anladığınıza emin misiniz ya ben anladığınızı düşünmüyorum. Dışarda bir sürü mikrop bakteri bulunuyor o ayağımıza giydiğiniz ayakkabılarla tuvaletlere giriyoruz hayvan pisliklerine basıyoruz ve onlarla eve girildiğini düşünün. Ve çocuğunuz o mikrobun içinde elini ağzına yüzüne sürüyor evet mikroba ihtiyacı var ama az daha büyüyüp dışarı çıkıp oyun oynadığı zamanlarda alacak o mikrobu evinde evimizde değil. Sizin niye bu kadar sorun yaptığınızı anlamadım evett eşimde öyleydi öğrettim bi insana bi işi doğru yapmasını ya da yapmasını gerektiğini söylemek bunun için çaba göstermek suç mu? Hiç mi yok çevrenizde pis pasaklı insan? kendi annem olsa onun için de aynı şeyi söylerdim emin olun. Benim var mesela kayınvalidemden hariç tanıdığım bi sürü insan yani bunun doğru olmadığını söylemek suçmu ben akıl almaya çalıştım hani ne yapabilirim çocuğumu mikroptan korumak için ne yapmalıyım hasta olur mu diye siz niye bu kadar sert çıktınız hala anlamış değilim derdiniz ne sizinsorun sizin o insanlara pislik muamelesi yapmanız,sanki köpeği eğitmiş gibi kocama ben öğrettim diye üsten üsten konuşmanız.sanki hastalıklı bir yerden almışsınız gibi çocuğun alır almaz üstünü değiştiriyorum diye tiksinmeniz ama bakıcıya para vermek yerine o beğenmediğiniz insanlara çocuğunuzu vermeye devam etmeniz.ben olsam asla kalplerini kırmazdım canıma bakıyorlar,allah razı olsun derdim ama sizde bu ego varken zor
Çıkmıyor malesef onu da söyledim de evinde rahat ediyorkv sana çıksa bakmaya olmaz mı
Sizin çocuğunuz da böyle bi durumdan hastalansa mikrop kapsa ateşlense falan ne yapardınız acaba? Evet sağolsunlar bakıyolar her zaman da kırmadan etmeden Allah razı olsun diyorum zaten. Ama sadece bu duruma çözüm bulabilmek adına açıkça yazdım siz de buna ego dediniz görüş açınızı bi düzeltin önce ve kendi içinizde problemlerini çözün!!! Tuhafsınız gerçkten ben şöyle kötüler böyle kötüler falan filan demedim sadece pis ve dikkatsiz olduğunu söyledim ve bunu yaşayan sadece ben değilimdir muhtemelen. İhtiyacım olduğu için part time bi işte çalışıyorum ayrıca bakıcı paralarından haberiniz var mı sizin?sorun sizin o insanlara pislik muamelesi yapmanız,sanki köpeği eğitmiş gibi kocama ben öğrettim diye üsten üsten konuşmanız.sanki hastalıklı bir yerden almışsınız gibi çocuğun alır almaz üstünü değiştiriyorum diye tiksinmeniz ama bakıcıya para vermek yerine o beğenmediğiniz insanlara çocuğunuzu vermeye devam etmeniz.ben olsam asla kalplerini kırmazdım canıma bakıyorlar,allah razı olsun derdim ama sizde bu ego varken zor
ben şöyle kötüler böyle kötüler falan filan demedim sadece pis ve dikkatsiz olduğunu söyledim
Aslında cevabını kendin vermişsin,hadi sana iyi günler.bakıcı paralarından haberiniz var mı sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?