Acil yardımm🙏

Ebru1391

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
558
310
53
Merhabalar,
Bir kac gündür genital bölgemde bir ağrı vardı. Bugün perine bölgemde şişlik olduğunu farkettim. Yuvarlak beze gibi değil yukarıya doğru uzun bir şekilde şişme var. Canımı yakıyo Lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Haklısınız teşekkür ederim hafifletici bisey var mı acısını gecirecek diye sormak istedim gideseye kadar

Haklısınız teşekkür ederim hafifletici bisey var mı acısını gecirecek diye sormak istedim gideseye kadar
valla en son kasıgımda bı topurcuk hıssettıgımde o ara hamılelık pozıtıftı aha dedım dış gebelık bu heralde boyle oluyo. megersem kıl donmesı ve etrafında toplasan yumusakca bı sıvı bole şiş gorunmesını saglıyomus elıme bıldıgın fındık gıbı az agrılı bısey gelıyodu. ben onu duzelttım lakın arkaya dogru olan ve oturmana gezmene engel olan bı kıl donmesı var ki o amelıyat ıster ve cıdden agrır. lakın dudak kısımlarında bunu pek duymadım . senınkı hastalık olabılır bence evde elalemın lafını dınleyıp bısey surmeye dahı kalkma. genıtal bolge agrısı .. cok hassas bı konu. cınsel yasamın varsa belkı o kısıden gecen bı hastalıktır burdan kımse bılemez onu. ınsallah bıseyın yoktur. boyle bısey oldugunda genıtal sıgıl ucuk felan bı gorduydum ıntte allah korusun . hemenm doktora kosman gerekırdı hıc zaman kaybetmeden bız bılemeyız yanı :S

Daha önce doğumdan sonra buna benzer bisey olmustu iç dudak kısmında şişlik vardı. Şimdi yine aynı sekilde biraz daha ilerisinde de var. O zaman enfeksiyon demisti dr.um ve bir krem vermisti. Eşimde boyle bisey yok.

Selam nasil usuttugumuzde bogazimizin yanlarinda beze olusur enfeksiyondan dolayi rahimde oyle buyuk ihtimal enfeksiyonunuz var ve bu beze olusturmus ben de yasadim yuruyemeyecek kadar aciyordu.muhakkak doktorunuza gidin gecmis olsun

Ah beni anlam
Selam nasil usuttugumuzde bogazimizin yanlarinda beze olusur enfeksiyondan dolayi rahimde oyle buyuk ihtimal enfeksiyonunuz var ve bu beze olusturmus ben de yasadim yuruyemeyecek kadar aciyordu.muhakkak doktorunuza gidin gecmis olsun
Ah beni anlamanıza ne kadar sevindim ❣ çok teşekkür ederim. ŞU alttan muayene korkumu yenersem gidicem ins. Su an daha önce kullandığım enfeksiyon kremini kullandım rahatlattı

Bence kendi kendinize tedavi yapmayin orasi o kadar hassas ki baska sonuclar cikarabilirsiniz .doktor buyuk ihtimal antibiyotik verecektir enfeksiyon icin.ama enfeksiyon diyoruz baska birsey de olabilir ihmale gelmez.nacizhane tavsiyem muayene olmaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…