Nişan Acil yardımm

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
Arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım. Aklımda bir kaç soru işareti var :) yorumlarınızı bekliyorum.
Bizim ilk sözümüz oldu,3gun once nısan alısverısıne cıktık.fakat sözlümün ve benım esyalarım bızım evımızde yanı kız evınde.bunu erkegın evıne ne zaman götürebilirim? ben kolileyıp oyle mı götursem dıyorum yoksa sandıgın ıcıne mı koyup götureyım ve ne zaman götureyım ?

Tatlım bana sorarsan istediğin zaman söyle gelip sizden alsın. Kibarca evde senin eşyaların için yer olması gerektiğini, çeyizini dizeceğini falan söylersin. Bunda alınacak, darılacak birşey yok. O evden senin çeyizn çıkacak kurdelalarla.Onun eşyaları da ver kendisinde dursun.

tatlım tamam ama ev fazla kalabalık oldugu ıcın kardeslerı kullanır falan dıye dusundugum ıcın bırsey yapamıyorum acaba kolıleyıp öyle mı götursem dıye dusunuyorum ama cok mu basıt kaçar acaba? sadece herşeyın yerınde özenle kalmasını ıstıyorum o kadar :) sözlümde calıstıgı ıcın evde ne olup ne bıttıgını bılmez dıye dıyorum :) teşekkür ederim yorumun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…