Kizlar merhaba, öncelikle kendimden bahsedeyim 31 yaşında kendi ayaklari üzerinde durmaya çalışan güçlü karekterli bir kizim bunlardan bahsediyorum ki bir sonraki yazacagm şeylerden ötürü ona göre cevap verin. Şimdiye kadar bir erkekle cinsellik yaşamadm sevisme haricinde. İlkim olmadı. Hoslandgm birisi dış gorunusumden dolayı mıdır hayata özgür baktigmdan mıdır nedir beni o konularda açık goruslu oldgmu ve hatta daha önceden bu işi yaptgmi dusunuyor ilk olarak bu niyetle gelmedi tabi yani amacı cinsellik olarak algılamadm ben birbirmizden yavaş yavaş hoşlanmaya baslaynca bu durum konuşulur oldu birbirimizi diğer konularda çok iyi tanıyoruz arada şimdilik mesafe var o yüzden yüz yüze nadir gorusuyirz ama bu işi ciddi anlamda ikimizde yasamayi çok istiyoruz inanilma bir tutku var ama bakire deglm sanıyor ve çok saçma olacak tabiki ama bende o anlamda o ışığı verdim ona yani daha önce olamadı felan diyemedm ve bu tutku daha artış olunca hiç diyemedm çünkü onunda hayal kırıklığına uğramasını istemiyorm biliyorum çok saçma burada beni yargılayacaksn ama daha önceden çıktığım bir erkek ark yıllardır benden cinselk ister ve bu sıralarda istemeye devam etmekte onunla bunu yaşayıp zamana mi bıraksam biliyorum çok saçma bir döngü ama bu tütkuyuda kaybetmek istemiyorum çünkü benm karekterde birisi bunu yaşaması çok zor