Acil yardimm

duru1503

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
834
298
27
Kızlar bat 20 haziran olması lazımdı. Fakat henüz regl olmadim. Yumurtlama günüm 5 hazirandi ve ilişki oldu. Acaba hamile olabilirmiyim ya. Bugün 3. Günüm ve hala regl olmadim. Dün akşam ve bugün öğle saatlerinde gebelik testi alıp yaptim ama negatif çıktı. Gec dollenme oldu da mı çıkmıyor kan tahlili vermek için biraz daha beklemem mi gerekiyor kafayı yicem artık bisey söyleyin lütfenn 2 testinde negatif çıkması normal mi yanii hamilelik varmi yokmu adet olacakmışım gibi belirtimde yok

Evde test yapmak yerine kan ver bence hastanede senin için söylüyorum bu dediğime şey yapma bende negatif çıkınca üzülüyordum geç döllenme olabilir o yüzden negatif çıkmış olabilir bence yarın kan tahlili yaptir derim öylesi daha sağlıklı kesin sonuç :)
Gec dollenme varsa testler negatif çıkar mı

🙈 malesef psikolojik oluyor çoğu zamn belki de 10 gün gecikmenin sebebi de bundan olabilir.. esinde de sende de bi sorun cikmadiysa daha iyi hem bir sene sonra olması daha muhtemel günümüz de normal bir durum yani :)
Aynen hersey kismet hayırlısı ne zamansa o zaman olsun sağlıklı olsun zamanı önemli değil. 10 geçmedi 3 gün geçti sadece ama testler negatif cikiyorrr

Gec dollenme varsa testler negatif çıkar mı
Ya şimdi benim bildiğim hayır ama adetin gecikmiş ben mesela gecikmemin 4. Günü test yaptım pozitif çıktı kan verdim 507 ile 2 gün sonra 1531 çıktı yani sende kan verebilirsin hatta pozitif bile diyemem hafif silikti demem o ki gidip kan verdim lan her zaman idrar testinden daha kesin sonuç verir kan vermelisin yinede belki de geç döllenme yüzünden öyle olmuştur neden olmasın hayat bu

Ya orası halledilir benim şuan ki durumum endişe edici hamilemiyim değilmiyim neyim bilmiyorum😀
Kusura bakmayın bende aynı durumu yaşadım boşuna bekledim sizde beklemeyin diye yaşadıklarımdan tavsiyede bulunacaktım hemde hamile değilseniz ümidinizi kaybetmemek adına destek olarak yazmak istedim ama üstüme vazife olmayan yorum yaptım galiba tekrar kusura bakmayın

Kızlar bat 20 haziran olması lazımdı. Fakat henüz regl olmadim. Yumurtlama günüm 5 hazirandi ve ilişki oldu. Acaba hamile olabilirmiyim ya. Bugün 3. Günüm ve hala regl olmadim. Dün akşam ve bugün öğle saatlerinde gebelik testi alıp yaptim ama negatif çıktı. Gec dollenme oldu da mı çıkmıyor kan tahlili vermek için biraz daha beklemem mi gerekiyor kafayı yicem artık bisey söyleyin lütfenn 2 testinde negatif çıkması normal mi yanii hamilelik varmi yokmu adet olacakmışım gibi belirtimde yok
Normal gebelik testlerinde çıkmamış olabilir isterseniz bir de erken gebelik testi deneyin 6 gün öncesinden varsa pozitif çıkıyor

Canım en iyisi bir kan testi ver

X