- 7 Ağustos 2014
- 237
- 204
- 53
- Konu Sahibi zikrininiremi
-
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var mayıs-haziran 2015 gibi düğünüm var. Beylerbeyi polis evinde yapmayı düşünüyorduk ama dün akşam görmek için düğün izlemeye gittik hayal kırıklığına uğradık ve vazgeçtik. Şimdi yardımınıza ihtiyacım var anadolu yakasında düğün mekanı arıyoruz klasik düğün salonları dışında açık hava tercihimiz ama üzeri kapananilen biyer de olabilir size güveniyorum
[/QUOTE
Ben buldum sultanbeyli'de salon elit beşyıldız internette araştırırken rastladım ilk baktığım yer oldu çok beğenince başka yere bakmadım hiç fotoğraflarını ekliyorumCanım bulabildin mi? Bende aynı dertten muzdarip, anadolu yakasında bulduysan paylaşabilir misin
Canım bulabildin mi? Bende aynı dertten muzdarip, anadolu yakasında bulduysan paylaşabilir misin
http://www.saloonbagdat.com/#!dugun-nisan-/cee5
merhaba canım bende anadolu yakasında düğün yeri arıyorum sanırım birbirimizde yardımcı olabiliriz
merhaba kızlar bende anadolu yakaısnda bir yer arıyorum, klasik düğün salonu istemiyorum ama bütçede belliBen buldum sultanbeyli'de salon elit beşyıldız internette araştırırken rastladım ilk baktığım yer oldu çok beğenince başka yere bakmadım hiç fotoğraflarını ekliyorum
Eki Görüntüle 1341875 Eki Görüntüle 1341877 Eki Görüntüle 1341879 Eki Görüntüle 1341880 Eki Görüntüle 1341881 Eki Görüntüle 1341882 Eki Görüntüle 1341883 Eki Görüntüle 1341884 Eki Görüntüle 1341885
merhaba burası 1000 kişiye kadar alabiliyormuş salon çok güzel bizim iki düğünümüz olucak birisi de yemekli olacağı için burdakini yemeksiz sadece karşılama tabağıyla cumartesi akşamı için 7000 tl civarına anlaştıkmerhaba kızlar bende anadolu yakaısnda bir yer arıyorum, klasik düğün salonu istemiyorum ama bütçede belliburanın fotolarını çok beğendim fiyat aralığı ve kaç kişilik buarası bilgi verebilirmisin?
Arkadaşımın düğünü salon bağdatta oldu ben beğenmiyorum orayı salon amfi gibi herkes çok sıkışıktı bide siz bakın ama çok iç bunaltıcı daha ferah biyer olsa iyi olur :)
Ay bayıldım cok güzel canım fiyatlar nasıl pekiBen buldum sultanbeyli'de salon elit beşyıldız internette araştırırken rastladım ilk baktığım yer oldu çok beğenince başka yere bakmadım hiç fotoğraflarını ekliyorum
Eki Görüntüle 1341875 Eki Görüntüle 1341877 Eki Görüntüle 1341879 Eki Görüntüle 1341880 Eki Görüntüle 1341881 Eki Görüntüle 1341882 Eki Görüntüle 1341883 Eki Görüntüle 1341884 Eki Görüntüle 1341885
merhabahttp://www.saloonbagdat.com/#!dugun-nisan-/cee5
merhaba canım bende anadolu yakasında düğün yeri arıyorum sanırım birbirimizde yardımcı olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?