• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Yardımm! İstanbul Anadolu Yakası Düğün Mekanı

zikrininiremi

23.05.2015
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
237
204
53
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var mayıs-haziran 2015 gibi düğünüm var. Beylerbeyi polis evinde yapmayı düşünüyorduk ama dün akşam görmek için düğün izlemeye gittik hayal kırıklığına uğradık ve vazgeçtik. Şimdi yardımınıza ihtiyacım var anadolu yakasında düğün mekanı arıyoruz klasik düğün salonları dışında açık hava tercihimiz ama üzeri kapananilen biyer de olabilir size güveniyorum

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var mayıs-haziran 2015 gibi düğünüm var. Beylerbeyi polis evinde yapmayı düşünüyorduk ama dün akşam görmek için düğün izlemeye gittik hayal kırıklığına uğradık ve vazgeçtik. Şimdi yardımınıza ihtiyacım var anadolu yakasında düğün mekanı arıyoruz klasik düğün salonları dışında açık hava tercihimiz ama üzeri kapananilen biyer de olabilir size güveniyorum

Canım bulabildin mi? Bende aynı dertten muzdarip, anadolu yakasında bulduysan paylaşabilir misin
Ben buldum sultanbeyli'de salon elit beşyıldız internette araştırırken rastladım ilk baktığım yer oldu çok beğenince başka yere bakmadım hiç fotoğraflarını ekliyorum

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Arkadaşımın düğünü salon bağdatta oldu ben beğenmiyorum orayı salon amfi gibi herkes çok sıkışıktı bide siz bakın ama çok iç bunaltıcı daha ferah biyer olsa iyi olur :)

Ben buldum sultanbeyli'de salon elit beşyıldız internette araştırırken rastladım ilk baktığım yer oldu çok beğenince başka yere bakmadım hiç fotoğraflarını ekliyorum

Eki Görüntüle 1341875 Eki Görüntüle 1341877 Eki Görüntüle 1341879 Eki Görüntüle 1341880 Eki Görüntüle 1341881 Eki Görüntüle 1341882 Eki Görüntüle 1341883 Eki Görüntüle 1341884 Eki Görüntüle 1341885
merhaba kızlar bende anadolu yakaısnda bir yer arıyorum, klasik düğün salonu istemiyorum ama bütçede belli :( buranın fotolarını çok beğendim fiyat aralığı ve kaç kişilik buarası bilgi verebilirmisin?

merhaba kızlar bende anadolu yakaısnda bir yer arıyorum, klasik düğün salonu istemiyorum ama bütçede belli :KK43: buranın fotolarını çok beğendim fiyat aralığı ve kaç kişilik buarası bilgi verebilirmisin?
merhaba burası 1000 kişiye kadar alabiliyormuş salon çok güzel bizim iki düğünümüz olucak birisi de yemekli olacağı için burdakini yemeksiz sadece karşılama tabağıyla cumartesi akşamı için 7000 tl civarına anlaştık

Arkadaşımın düğünü salon bağdatta oldu ben beğenmiyorum orayı salon amfi gibi herkes çok sıkışıktı bide siz bakın ama çok iç bunaltıcı daha ferah biyer olsa iyi olur :)

bizim kişi sayımız az en fazla 250 :) bağdat ilk başta benim de hosuma gitmedi ama güzel yorumlar duydum daha gitmedim gidip bakmak istiyorum. peki fiyatı hakkında bir bilgin var mı yada başka tavsiye edebiliceğin biyer ?

Eki Görüntüle 1341875 Eki Görüntüle 1341877 Eki Görüntüle 1341879 Eki Görüntüle 1341880 Eki Görüntüle 1341881 Eki Görüntüle 1341882 Eki Görüntüle 1341883 Eki Görüntüle 1341884 Eki Görüntüle 1341885
Ay bayıldım cok güzel canım fiyatlar nasıl peki

http://www.saloonbagdat.com/#!dugun-nisan-/cee5

merhaba canım bende anadolu yakasında düğün yeri arıyorum sanırım birbirimizde yardımcı olabiliriz
merhaba
bende dugun yaparken cok zorlanmıstım cok yer gezdim maltepe bostanzı atasehir sayısız mekana baktım.. ama gordugum guzel ve sık bir dugun icin minumum 15-20 bin tl gozden cıkarmaktı.bugun yeni bir mekan kesfettim ve butun evleneceklerede tavsiye ederim sisecam cayırova cammekan sosyal tesisleri mevcut halka acık su anda.
hem deniz kenarı hemde doga manzarası var. iki adet alan belirlemisler biri 100-200 kisilik gibi ufak dugunler icin birde 1000-1500 kisilik dugunler icin .ben ufak alanı sordum ve mekan ucreti olmadıgını sadece kisi bası yemek ucreti aldıklarını soylediler heryeri kendiler susluyorlar.muzikte mevcut kucuk alan icin kisi bası 50 tl gibi bir ucret istiyorlar..benim dugun olayı cok icimde kaldı baskalarınında icinde kalsın istemem uygun fiyata guzel bir dugun yapmak mumkundur...

Merhaba, Yeni evleneceklere özellikle tavsiyem KELEBEK ÇİFTLİĞİNİ tercih etmeyin. çünkü en mutlu gününüz kabusa dönüşebilir. mekan sahibi Çiğdem hanım, düğün günümü başka birine daha satmıştır. ve ben bunu 20 gün kala öğrendim. Şehir dışından gelecekler, davetiyeler, yapılan masraflar hepsi bize zarar olarak döndü. Çiğdem hanım için insan hayallerinden çok para önemlidir. NE kadar çok para onun için o değerli. size tavsiyem sakın burayı tercih etmeyin. ben 1 hafta kan kustum. uyku uyumadım. hastanelik olup, iğnelerle durdum. ama tabi bu durum karşısında bir özür bile dilenmedi, zararları karşılamayı bırakın. lütfen burayı tercih edip, hayallerinize kabusa çevirmeyin.

Back