A Asikiz95 Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2020 1 0 1 29 15 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Asikiz95 #1 Mrb arkadaslar anlamadigim tuaf bisi oldu Adetim bittikden sonra 4gundur kahverengi hergun akintim oluyor hamilelik testi yaptim negative cikti bugun 4gun oldu hala aralikla hergun akintim oluyor karnim kasiklarim agriyo napmayalim ????yardimm lutfen
Mrb arkadaslar anlamadigim tuaf bisi oldu Adetim bittikden sonra 4gundur kahverengi hergun akintim oluyor hamilelik testi yaptim negative cikti bugun 4gun oldu hala aralikla hergun akintim oluyor karnim kasiklarim agriyo napmayalim ????yardimm lutfen
suhas Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2020 359 521 53 33 16 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Asikiz95 #2 Asikiz95 .!.: Mrb arkadaslar anlamadigim tuaf bisi oldu Adetim bittikden sonra 4gundur kahverengi hergun akintim oluyor hamilelik testi yaptim negative cikti bugun 4gun oldu hala aralikla hergun akintim oluyor karnim kasiklarim agriyo napmayalim ????yardimm lutfen Genişletmek için tıkla... Doktora gitmelisiniz ve kesinlikle alttan muayene olmalısınız. Akıntı genellikle kist belirtisidir ama inşallah yoktur öyle bir şey
Asikiz95 .!.: Mrb arkadaslar anlamadigim tuaf bisi oldu Adetim bittikden sonra 4gundur kahverengi hergun akintim oluyor hamilelik testi yaptim negative cikti bugun 4gun oldu hala aralikla hergun akintim oluyor karnim kasiklarim agriyo napmayalim ????yardimm lutfen Genişletmek için tıkla... Doktora gitmelisiniz ve kesinlikle alttan muayene olmalısınız. Akıntı genellikle kist belirtisidir ama inşallah yoktur öyle bir şey