Acil yardimizniz gerekiyor boşaniyorum bana Istanbul avrupa yakasinda avukat tavsiyeniz dualarinis laazm

habiba

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
59
6
Bher türlu tavsiyeniz yardiminiz dualariniz laazm lütfen. Boşanma sürecindeyim eşim hakkimda boşanma davasi açti cevap dilekçemi avukatsiz vermek istemedim fakat maddi durumum de yok ben çalişmiyorum ikizlerimiz var ve biri otizimli kendimi onlara daha doğurusu ona adadim ve evlendigimden beri hiç çalişamadım. Eşim kendisi madde kulanmaktadir. Her türlu psikolojik şiddete maruz kaldim. Hep evliligimi kurtarma çabasindayidim hem maddi güçsuzluktan dolayi hem çocugumun sağlik sorundan dolayi hem de ben başka ülkede doğudum büyüdum bureye evlendiğim için geldim ve tek başima sayilirim burda. Şimdi davayi açti ve ben barodan adli yardim istedim fakat verilen avukat daha ilk davasi cok genç ve tecrubesiz. Anlaşmali boşanmak mümkün değil. Açikçasi günlerce ne yapiçagima bilmiyorum o kadar psikolojim bozuldu ki bi yandan hasta çocugumla ugraşiyorum obur yandan hasta olmayan çocuğumun de durumdan dolayi psikolojisi bozuldu onu ayakta tutmaya çalişiyorum bi yandan da kendimi ama o kadar çok yük var ki üzerimde otizmli oğulum "bensiz ne yapar" korkum olmazsa ne sağlik açisindan ne de psikolojik açisinda ayakta duracak halim kalmaz tukenniyorum.
Avukat ücretleri de az çok sordum biraz fazla yüksek. Arkqdaşlar yakinda bu süreci geçmiş veya bilgisi olan veya iyi bir avukat tabi çok uçuk ücret istemeyen kenarda biraz param var belki karşiliyabilirim diye bir umudum var. Lütfen herangi bilgi tecrubeniz bana yardiminiz dokunur.

Barodan ücretsiz avukat talep edebiliyorsunuz diye biliyorum.

Ama burada hiçbir avukat size hukuki danışmanlık hizmeti veremez çünkü ücret almadan hizmet vermeleri yasak.

** gözümden kaçmış zaten talep etmişsiniz. Kusura bakmayın. Mutlaka başarılı avukat tavsiyeleri verebilecek üyeler olacaktır

Ama süreç hakkında size bilgi ve moral veren üyeler olacaktır

Talep etmiş, avukat çok gençmiş ve ilk davası olacakmış diye ücretli arıyormuş.

Hiç bir bilgim yok malesef , Allah yardımcınız olsun demeye geldim .

Teşekkür ederim Barodan ücretsiz avukat atandi fakat dwdiğim gibi kendisi çok tecrubesiz daha ikinci davasi ve ilk göruşmede bana sizde bakin araştirin internette saga soldan ne yapabiliriz demesiyle açikcasi iyice çaresiz kaldim. Hayatimda bu kadar çaresiz ve yanliz hisetmedim aklima bureye yazmak geldi bazen insan hiç tanimadiği insanlara daha kolay anlatabilir ayrica süreci gecmiş bayanlardan taviseyler benim için cok önemli

ne gerekçeyle açtı eşiniz davayı?
Dilekçesinde benimle anlasamadiği evliliği bitirmeye karar verdiğini belirtmiş. Şoyle ki evimizde uyuşturucu kulanmasini izin vermediğimi çocuklari babalik yapmak sirf karnini doyurmak sandiğini kendisi zaaten tam anlaminda bir sosyopat ben senelerce hep altan almakla onu iyileştirecen diye kendimi yirttim adam özgür olmak sürekli esrar kulanmak ister bunun üzerinde kokain de eklendi daha once bir evi terk etme durumu oldu ben çocuklarimla kaldim kendisi parasi bittiginde evine dondü ve tabi ben aman ailem dağilmasin aman cocuklarim var diye gene denemek istedim ne kadar fedakarlik yapsam da daha kötüsu oldu sadece.

Gamze benim İstanbul’daki avukatım. Benim pek çok davama baktı. Bakırköy’de avukatlık bürosu var. Sakin ve çok disiplinlidir. Özelden iletişim numarasını yollarım isterseniz. Çekişmeli olursa ücret daha yükseliyor. Süreçte uzuyor.

Lütfen ozelden yolayin yarın hemen arayip bilgi alicam teşekkür ederim

Çok fazla bilgim yok ama korkunuz çocukların babasına verilmesi mi?
Uyuşturucu kullanıyorsa uzun süre kanı temizlenmez ve bakıldığında çıkar
O yüzden babaya verilmez diye biliyorum .
Esrar falan neyse de kokain tarzı ağır kimyasal maddeler vücuttan kolay atılmaz

johnny depp i eski eşi madde kullanırken resimlemiş.keşke konu sahibi de yapsaydı delil olurdu kolayca

Çocuklarim babasi ne kadar belirtse de dava dilekçesinde kendisi istememektedir fakat oturduğumuz ev annesinin üzerinde o nedenle dolayi çocuklarimi kulanabilir. Ona sorarsanaz al cocuklari memleketine dön der ki dedi daha önce fakat bizim bir düzenimiz var okul özel eğitim burdan ayrilamayiz. Ayrica babasi otizimli oğulumla bile gidip uyuşturucu alişverişi yapiyor. Şuan evde kendisi ayni evdeyiz maddi bağimsizliğim olmadiği için henüz uzaklaştirma çikwrtmadim bide dediğim gibi ev üzerimde değil. O nedenle durumlar karişik ve avukat biraz da olsa tecrubeli olmasi gerekiyor. Elimde bi sürü kanit var fakat hangisini kulanabilirim bile barodako avukat emin değil. Nasil bir yol izlenmem gerektiğini hiç bir fikrim yok. Hem barodan verilen avukatlar biraz vicdanina tecrubesine kalmiş diye soyledi bir avukat sadce danişmak için ücret verdim kisa bir göruşme fakat istediği ücreti karşiliyamadim diye devam etmedim o nedenle baroya kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…