Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar
Bugün test yaptim cok silik cikti ikinci cizgi
ama görünüyodu ama simdi kahverengi akintim
var aklim karisti hamilemiyim sizce bilginize ihtiyacim var
Bu arada adetim pazartesi olmasi gerek
sizce adet baslangicimi
Simdiden tsk ederim[/
tam bilmiyorum ama genelde testte adet geçmeden çizgi çıkmaz. bende yeni gebeyim adetime 1 gün kala yapmıştım çıkmamıştı. ama kahverengi akıntı diyorsun belkii yerleşma kanaması olabilir. yeni bir test daha yap
Merhaba kizlar
Bugün test yaptim cok silik cikti ikinci cizgi
ama görünüyodu ama simdi kahverengi akintim
var aklim karisti hamilemiyim sizce bilginize ihtiyacim var
Bu arada adetim pazartesi olmasi gerek
sizce adet baslangicimi
Simdiden tsk ederim
mrb arkadaşlar. ben gecen hafta pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim. kan tahlili verdim değerim 2990 cıktı. aynı günün akşamında koyu kahverengi akıntım olduğu için acile gittiğimde dış gebe olduğumu öğrendim gebelik rahimde değil tüpte meydana gelmiş. iğne vurdular ve kanama ile düşüreğim. düşerken tüpe zarar verebilirmiş. ilaç tedavisi görebilirmişim. benm korkum bir daha hamile kalabilir miyim. aynı durumu yaşayanlar lütfen bana bieyler diin.
2 tane asistan doktortu sanırım aynı şeyi söyldiler. yatış yaptığımda sabah doktor ultrasyon sonucuma bakıp aynı seyi söyledi. 5 haftalıkmış ama kesesini göremediler
2 tane asistan doktortu sanırım aynı şeyi söyldiler. yatış yaptığımda sabah doktor ultrasyon sonucuma bakıp aynı seyi söyledi. 5 haftalıkmış ama kesesini göremediler