• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acıl yardımınıza bılgınıze ıhtıyacım var kızlar

ayse2403

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
7
0
6
34
Avusturya
Merhaba kizlar
Bugün test yaptim cok silik cikti ikinci cizgi
ama görünüyodu ama simdi kahverengi akintim
var aklim karisti hamilemiyim sizce bilginize ihtiyacim var
Bu arada adetim pazartesi olmasi gerek
sizce adet baslangicimi
Simdiden tsk ederim

Merhaba kizlar
sizce adet baslangicimi
Simdiden tsk ederim[/

tam bilmiyorum ama genelde testte adet geçmeden çizgi çıkmaz. bende yeni gebeyim adetime 1 gün kala yapmıştım çıkmamıştı. ama kahverengi akıntı diyorsun belkii yerleşma kanaması olabilir. yeni bir test daha yap

Adetimden kisa sure once hep basta kahverengi gelirdisimdi adetim gelecek sandim ama gectiben 9 gunden sonra yapilan test aldim hormon 12 ve itibaren gosteriyomus bakalim yarin alirim bidaha denerim negatiften kotu cikamaz ama heycanlandim tabi

Demek ki erken zamandada gösteriyormus testler su an 3 aylik olmasina 2 haftam kaldi kizlar tecrübenizi paylasmaniz güzel ama bazen baska hamiileleri korkutuyosunuz simdiye kadar okuduklarimdan gördüm genede herkese güzel hamilelikler dilerim

mrb arkadaşlar. ben gecen hafta pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim. kan tahlili verdim değerim 2990 cıktı. aynı günün akşamında koyu kahverengi akıntım olduğu için acile gittiğimde dış gebe olduğumu öğrendim :( gebelik rahimde değil tüpte meydana gelmiş. iğne vurdular ve kanama ile düşüreğim. düşerken tüpe zarar verebilirmiş. ilaç tedavisi görebilirmişim. benm korkum bir daha hamile kalabilir miyim. aynı durumu yaşayanlar lütfen bana bieyler diin.

Merhaba kizlar
sizce adet baslangicimi
Simdiden tsk ederim

Bende ilk test yaptmgmda ikinci cizgi silikti ve 2ay kahverengi akintm oldu ama testi yaptgmda benim gunum geciyordu ikinci cizgi silik olabiliyor buyuk ihtimal hamilnsnz

mrb arkadaşlar. ben gecen hafta pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim. kan tahlili verdim değerim 2990 cıktı. aynı günün akşamında koyu kahverengi akıntım olduğu için acile gittiğimde dış gebe olduğumu öğrendim :( gebelik rahimde değil tüpte meydana gelmiş. iğne vurdular ve kanama ile düşüreğim. düşerken tüpe zarar verebilirmiş. ilaç tedavisi görebilirmişim. benm korkum bir daha hamile kalabilir miyim. aynı durumu yaşayanlar lütfen bana bieyler diin.

Kac doktor gordu gebeligni? Birkac doktor gorup ayni kararı verdikten sonra igne yaptirmissdr umarim. Banada gebelgn ilk zamanlrnda gittgm bir doktor dis gebelik olablir tutundugu yer yanlis olmasi gereken yerde dgl gibi seyler soylemisti ben baska doktora gittgmde bu teshis icin erken oldugunu beklemem gerektgni soyledi? Cok sukur suan bir sikintm yok iyi ki ilkgittgm doktorla devam etmemisim

2 tane asistan doktortu sanırım aynı şeyi söyldiler. yatış yaptığımda sabah doktor ultrasyon sonucuma bakıp aynı seyi söyledi. 5 haftalıkmış ama kesesini göremediler

2 tane asistan doktortu sanırım aynı şeyi söyldiler. yatış yaptığımda sabah doktor ultrasyon sonucuma bakıp aynı seyi söyledi. 5 haftalıkmış ama kesesini göremediler

Normalde 4-5haftada kesenin gorunmesi gerekiyor.ama dis gebelik bir daha hamilelige engel bir durum dgl canim bir muddet bedenini dinlendirir sonra hazir hisstgn zmn gebeligi dusunursun.ben yasamadm ama cevremde dis gebelik yasayip daha sonra saglikli bebekler doguran anneler oldu.seninde olur insallah gecmis olsun

Normalde 4-5haftada kesenin gorunmesi gerekiyor.ama dis gebelik bir daha hamilelige engel bir durum dgl canim bir muddet bedenini dinlendirir sonra hazir hisstgn zmn gebeligi dusunursun.ben yasamadm ama cevremde dis gebelik yasayip daha sonra saglikli bebekler doguran anneler oldu.seninde olur insallah gecmis olsun

4 haftalik ken görünmüyor genelde bende ilk gidisimde 4+3 dü ve göremedik ancak 6. Haftada gördük keseyi ama dis gebelik en gec 6 haftalik göstermesi lazim kendinden anlarsin agridan duramazsin zaten

crksra Canım geçmiş olursun inş doktor yanılmıştır bebeğini sağ salim kucağına alırsın benimde belimde kasıklarımda inanılmaz derecede ağrı var kahverengi kırmızımsı pembemsi lekeler geldi bugün .adetim biteli daha bir hafta oldu çok tedirginim dış gebelik olabilirmi .s

Back