Nanae çayı iyi mi geliyoe pekiBenim bebeğimde 2 aylık aynı sorunu yaşıyorum ama normal benim bebeklerimde 6 aylık olana kadar oluyor ben nane çayı içiyorum bebegimede veriyorum birde 4 veya 5 gün de bir şırıngayla zeytinyagı fitil gibi yapıyorum ertesi gün tuvaletini yapıyor ve rahatlıyor
Öyle mi tam tersi değil mi probiyotik daha iyi değil miBaşka bir doktora daha götürün mukuslu kaka alerji olabilir diye biliyorum. Bir de antibiyotiklerden sonra probiyotik kullanmamızı önermişti bizim doktorumuz ama sizin bebiş daha küçükmüş onu da bir sorun.
İşte antibiyotikten sonra probiyotik kullanmamızı önermişti daha iyi tabi.Öyle mi tam tersi değil mi probiyotik daha iyi değil mi
Bebeklere bitki çayı önerilmiyor güvenliNanae çayı iyi mi geliyoe peki
Evet 3 veya4 çay kaşıgı bebeğe verebilirsin sancısını alıyor sizde için Rabbim şifasını versin inşallahNanae çayı iyi mi geliyoe peki
Açıkçası 5 aylık 8 kilo. 3.90 doğmuştu. Her ay 1 kiloya yakın alıyor kiloBir de saat başı emmek istemesi gaz da olabilir ama doymuyor süt yeterli gelmiyor da olabilir. Mukuslu kaka alerji belirtisi olmayabiliyor. Arada mukuslu kaka normaldir. Her kaka da yoğun mukus kan varsa alerji denebilir doktor tanı koyar. Bebeğim kilo aşımı nasıl ? Eğer kilo aşımı düşükse sütünüz yetmediği için ağlama krizleri yaşıyor olabilir
Benim 4.ayla daha çoğaldı bu durum 2. Ayda gazı neredeyse yoktu çok mutluydukBenim bebeğinde gazliydi masaj yapmayı deneyin rahatlatıyor benimki suan 6 buçuk aylık ve hala bazen gazi olduğunda zorlanıyor rezene kimyon cayi ictim zeytinyağı verdim biogaia birde symbiosys kullandım 4 buçuk 5 aylıkken ek gıdaya geçtik yavas yavas azaldi gaz sorunu sizinde ek gıdaya az kalmış baslayinca yoğurt verin bolbol ozaman probiyotik vermenize gerek kalmaz birde bizimde arada mukuslu kaka oluyordu hala oluyor bazen ben önrmsemedim çünkü eğer burnunu serum fizyolojikle falan temizliyorsanız yutuyorsa burun sivisida çıkıyor olabilir kakasindan
Evet geçen ay böyle bir durum çıktı ortaya.Merhaba! Bebeğiniz gazlı bir bebek siz de yediklerinize dikkat edebilirsiniz. Mesela çiğ süt gibi laktoz içeren gıdalar tüketmeyin. Granola yı yoğurt ile tüketin ya da activia. Yemeklerinize hep kimyon atın ve günde bir defa kimyon çayı için.
Bebek için antibiyotik bağırsak florasını bozmuş olabilir. Bence Bebeğe kimyon ha da zeytinyağ verme. Ben forbiome kullandım günde 6 damla iyi geldi. Böbrek taşı derken ? Kontrolde misiniz bu durum için?
Bi donem bizimde artmisti birde emerek uyuyan bir bebek o yüzden hep gazi vardi masaj biraz ise yariyor ilik suya oturtabilirsiniz denemediyseniz oda iyi geliyor birde bobrek tasi demissiniz bizimkininde var kontrollere gidiyoruz nasil ilerliyorsunuz neler yapildi bu konuda acabaBenim 4.ayla daha çoğaldı bu durum 2. Ayda gazı neredeyse yoktu çok mutluyduk
Biz geçen ay öğrendik tekrar kontrol edilicek. Sizin nasıl oldu kaç aylık. Neden olduğu söylendimiBi donem bizimde artmisti birde emerek uyuyan bir bebek o yüzden hep gazi vardi masaj biraz ise yariyor ilik suya oturtabilirsiniz denemediyseniz oda iyi geliyor birde bobrek tasi demissiniz bizimkininde var kontrollere gidiyoruz nasil ilerliyorsunuz neler yapildi bu konuda acaba