• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardıma ihtiyacım var😔

Ilk 4 ay bebegim o kadar kusuyordu ki gunde 10 kez kiyafet degistirirdim. Hergun 1 makine onun kiyafetlerini yikardim. Surekli emerdi kusardi kilo almazdi. Emdikce gazi olur, gazi oldukca da emer ve uyumazdi. Tam bir kısır dongu.
Kilo alimi yavas oldugu icin 4. ayda ek gidaya basladim. 5. ayda hareketi artinca gaz sancilari azaldi. Ek gidayla birlikte kusmalari da azaldi.
Size onerilerim:
Sabah 5 damla biogaia, her emzirmeden once 6 damla relaktaz, aksam 20 damla nurseharvey gaz damlasi kullanmak
Bebegin karnina zibinin altindan tulbent bez baglamak. Karnini sicak tutar
Bebeginiz uyuduktan 15 dakika sonra uyaniyorsa, o uyanmadan kucaklayip sallayarak uyanmamasini saglamak.
Her emzirmeden sonra gazini cikarmak. En az 2 kez gegirmeli veya pırt yapmali
Yediklerinize dikkat etmek
Ve bebeginizi bol bol kucaklam

4. Ay zaten uyku gerilemesi dönemidir çoğu bebekte. 4. Ay uyku gerilemesi olarak bi aratın önerilere ulaşın. Sık sık memede olmak isteyebilir bu atak haftalarında
Gaz sancıları inanılmaz derecede gerileri hatta geçti bile diyebilirim çünkü çok hareketli bir bebek böyle olunca da gazını çok rahat çıkarıyor sırtını ovmama fırsat vermiyor kendiliğinden gegiriyor. Ama ek gıda olayını açarsanız çok sevinirim ne vermeliyim

4. Ay zaten uyku gerilemesi dönemidir çoğu bebekte. 4. Ay uyku gerilemesi olarak bi aratın önerilere ulaşın. Sık sık memede olmak isteyebilir bu atak haftalarında
Ama doğduğu günden beri var bu sıkıntımız kesintisiz uyuyamıyor kendiliğinden uyuyor ama aşırı kısa sürüyor sonrada huysuz tüm gün

Back