How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Acil yardıma ihtiyacım var özellikle doğum yapmış kadınlardan

Hamile miyim?

• Evet

OY: 1 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
Merhaba lütfen bilgilerinizi paylasın umarım yardım edebilirsiniz daha 1 aylık evliyim en son cinsel ilişkim ayın 7sinde oldu ilk defa hiç bi şekilde korunmadan ilişki yaşadık 19 saat sonra ella kullandım bi problem yaşamadım ilişkimden 4 gün sonra adet olmam gerekiyordu 12 oldu ve hala adet olmadım 2 kere idrar testi yaptım birinde negatif çıktı birinde tek çizgi ve kırmızı yatay uzun çizgi çıktı fakat 1 dk sonra kayboldu kasık agrısı giriyor arada bi fakat geçiyor sonra anlık oluyor adetim 8 gün gecikti sabahta çok hafif toz pembe akıntı ile geldi ve bidaha gelmedi kendimi adet olucakmıa gibide hissetmiyorum sancılarım başlardı 2-3 gün öncesinden hala başlamadı sizce hamile olabilirmiyim ella kullandım sonçta %99 koruması var diye biliyorum ama daha önceden hiç bu kadar gecikme yaşamadım en fazla 1-2 gün oluyordu oda cok nadiren 8 gün geciktim yumurtalıklarım daha çok taze 7-8 kere ilişki yaşamışımdır
Evlendikten sonra adet düzeni bozulan çok arkadaşım var.. sanırım hormonlar vs değişiyor..en iyisi sağlık ocağına kan ver kesin sonuç çıkar

%99 sonuç için 19 saat çok geç diğer yandan ella dengenizi boZmuş olabilir ama nedense ben hamile olduğunuZu düşündüm

Back