• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardıma ihtiyacım var lütfen görün yazımı

lutfiyes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
16
0
86
35
Antalya
merhaba arkaşadaşlar21 yaşındayım 2 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz ama hala bebk haberim yokbi doktora danıştım 8 ay korunmasız hamile kalamıyosan eger ondan sonra tedaviya başlanır dedi bu dogrumu artık her adet oldugumda evim de huzurum bozulur oldu bi hevesle bekliyorum ama hüsrana ugruyorum bu ay yumurlama dönemimi hesaplayıplamalımıyım ilk defa okudum bugün ne ler yapmalıyım bana yardımcı olun etrafında bunları sorabilecegim kimse yok sizler bana arkadaş olun neyde yanlış yapıyorum söylerin sizlerin deneyimine ihtiyacım var cevaplarınızı bekliyorum

evet selam ilk senede olmazsa yani 1 sene olmazsa dok tedavi öneriyor onu duymudtum cnm huzurunu bozma diğer cvplr bilen arkadaslar yazsın ama yumurtlama hesaplama yapan cok var pkolumusun acaba bende okuyup arastırdıklarımdan biliyorum evli değilim nişanlıyım cnmguclubacismile
merhaba arkaşadaşlar21 yaşındayım 2 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz ama hala bebk haberim yokbi doktora danıştım 8 ay korunmasız hamile kalamıyosan eger ondan sonra tedaviya başlanır dedi bu dogrumu artık her adet oldugumda evim de huzurum bozulur oldu bi hevesle bekliyorum ama hüsrana ugruyorum bu ay yumurlama dönemimi hesaplayıplamalımıyım ilk defa okudum bugün ne ler yapmalıyım bana yardımcı olun etrafında bunları sorabilecegim kimse yok sizler bana arkadaş olun neyde yanlış yapıyorum söylerin sizlerin deneyimine ihtiyacım var cevaplarınızı bekliyorum

hemde daha cok erken 6ay neki acele etme arkim sabır etguclubacismile

Canım ne bu acele ben 2.5 yıldır bekliyorum. Allah seni o kadar bekletmesin ama bana ilk 1 yıl bakmamışlardı bile seninki yine 8 aymış. Sağlıklı bir kadın ve erkeğin ilişkisinden bir ayda döllenme oluşması ihtimali %20'ymiş. Moralini bozma, çocuk isteğini de takıntı hale getirme. O zaman (benim gibi) çok beklersin canım kaydirigubbakcemile5

canım 1 sene geçsin dua et.ve kafana takma ozman olmaz birazda psikoljik.bende yeni öğrendim 5 aydan sonra hamile olduğumu.

merhaba,
Bizde 4 aydır korunmuyoruz. Hamile kalmayınca doktora gittim ve yapılması gereken bütün tahlilleri yaptırdım. Eşimle birlikte. Bunu yaptırmamdaki sebepte şuydu. 1 yıl bekleyipte tahlilleri yaptırsaydım. ve sorun çıksaydı. Ondan sonra birde tadavi süreci için zaman kaybı olacaktı. Bence en başından doktora gidip testleri yaptırmak tüm sonuçlar olumlu çıktıysa zamana bırakmak gerekir. Ondan sonrası allaha kalmış artık. Ben 1 yıl beklemeyi çok doğru bulmuyorum.
Birde eczanelerde ovulasyon testi var. Yumurtlama döneminden 36 saat öncesini gösteriyor. Böylece yumurtalama dönemini doğru ayarlayabilirsin.

Back