• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardıma ihtiyacım var avangarde mı country mi ???

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
76
363
Bayanlar 1-2 aya kadar yeni evime taşınacağım ve tüm eşyamı yeniliyorum . Fakat kararsız kaldığım bir nokta var son zamanlarda avangarde mobilyalar da hoşuma gitmeye başladı bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var .şimdiden teşekkürler $image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp

Anlaşıldığı üzere ilk üçü country diğerleri de avangarde model düşündüğüm takımlar

Iki uçurum arasında kalmışsın :) herkes zevkine göre yorum yapar buna.

Şöyle söyleyeyim insanların fikri önemliyse eve gelenlerin yüzde yetmişi beğensin gösterişli olsun zengin dursun diyorsan avangard

ama dersen ki sade zarif olsun, gösterişsiz, doğal olsun, modası geçmesin, yeni ve lüks gibi durmasına gerek yok, zevkim bu o zaman country.

Yani demem o ki country evini görmeye gelenlerin methiyeler düzeceği bir tarz değil. Avangard çok daha göz dolduruyor ama bir o kadar da ağır, resmi. Country daha sıcak bir ortam. Biraz daha çocuksu.

Aynen öyle çok güzel açıklamışsın iki uçurum arasında kaldım. Avangarde koltukların gösterişini gerçekten
Çok beğendim ama aslına bakarsan hiç bir zaman da gösterişli mobilya kullanmadım şu an salonumda sade bîr köşe
Takımı var.biyük ihtimal rahat da edemem ama işte bir yanım bu sefer biraz gösterişli mi olsa diyor.o kadar komik ki
Avangarde alırsam çevredekilerin beğenisinden çok şaşırxaklarını düşünüyorum
Yorum için teşekkürler ayrıca

canım misafirin çok gelir mi? ayrı bir oturma odan olacakmı?evin salonu büyükmü? akşamları yatarakmı tv izlersiniz oturarakmı? bütün bunlar çok önemli .yatak odası açık renk olsun kesinlikle country tarz olsun çok huzur verici oluyor çünkü.soruların cevabına göre nasıl bir salon olacağı belirlenir bence ..kolay gelsin...

Allah bana da bigün şu avangard modelleri sevdirmesin inş :) okdr itici buluyorum :19: ilk 3 model gayet hoşş,sade ferah.ne o diğerleri,çok ağır yaa:30::30: yinede senin seçimin,ikisi çok uç tarzlar çünkü..

Ayrıca oturma odam olacak ve salonum geniş. Çok fazla misafirim olmuyor çalıştığım için . Aslında dediğim gibi şimdiye kadar avangarde modeller ilgimi çekmedi ama bir değişiklik yapsam mı dedim :) eşyaların hazır olması 1 ayı bulacağı için hızlı karar vermem gerekiyor o yüzden fikir almak istedim . Iyi de oldu sanırım bir kaç gündür aklımı karıştıran avangarde model hevesim geçti gibi cevap veren arkadaşlara teşekkürler .
Peki pembe tonları mı turkuaz tonları mı daha hoş sizce countryde

Allah bana da bigün şu avangard modelleri sevdirmesin inş :) okdr itici buluyorum :19: ilk 3 model gayet hoşş,sade ferah.ne o diğerleri,çok ağır yaa:30::30: yinede senin seçimin,ikisi çok uç tarzlar çünkü..

aynen canım bende hiç sevmedim sevemedim dogrusu klasik tarzlar bana göre degil:34::34::34::34::34:

Arkadaşların da dediği gibi zevkten zevke değişir. Ben olsam yatak odasında Avangard, salonda ise country seçerdim. Hatta öyle yoğun bir misafir olayın yoksa günlük o salonu kullan. Caanım oda kullanılmadan eskimesin. Ben bunları uyguluyorum kısaca:))

Aynen öyle çok güzel açıklamışsın iki uçurum arasında kaldım. Avangarde koltukların gösterişini gerçekten
Çok beğendim ama aslına bakarsan hiç bir zaman da gösterişli mobilya kullanmadım şu an salonumda sade bîr köşe
Takımı var.biyük ihtimal rahat da edemem ama işte bir yanım bu sefer biraz gösterişli mi olsa diyor.o kadar komik ki
Avangarde alırsam çevredekilerin beğenisinden çok şaşırxaklarını düşünüyorum
Yorum için teşekkürler ayrıca

ben asla ama asla avangard seçmezdim..çünkü 2-3 yıl sonra değişecek modası ve zaten doğallığı severim evdeki led ısıklardan bıle hoslanmam..açıkcası baskasının fıkırlerını umursamazdım evıme gelınce aaaa demelerı ıcın kendı konforumdan vazgecmezdım..kesınlıkle country dedıgın resımlerı sec derim..ki bence daha asil duruyor

Canım ben o en alta sonradan eklediğin cibinlikli yatak odasını yakından gördüm gerçekten harika duruyor renkleri dolap kapağındaki desen tuvalet masası falan çok hoş ama bu tarz takımlardan çok çabuk sıkılınır gibi geliyo bana:14: ne bileyim şimdi o caanım takıma yeşilli bi nevresim olmaz gibi mesela, o yüzden düz renkler tercih et bence aynı şey avangart ya da country yatak odaları içinde geçerli o saray tarzı mobilyalara bizim ekoseli nevresimi sersen hoş durmaz ya da çiçekli yatak başlığı olan country yatağa yine desenli bi örtü hoş durmaz gibi geliyo bana:19: belki de ben çok uyum takıntılıyım :18:

ben country kullanıyorum çiçekler çok ferahlattı evimi, ve beyaz ne alsam uyuyor. herhangi bir yerden beyaz bir aksesuar alıp evimin heryerine koyabiliyorum, evimin heryeri country olduğu için yatak odasındaki perdeden canım sıkılınca başka odaya takıyorum, yastıklar keza öyle mutfak için aldığım yastıgı salona koydum muhteşem oldu. mutfaktaki çiçekli country puf u giriş hol e koydum, bazen yatak odasına koyuyorum. country ve çiçek desenlerinden vazgeçmemenizi tavsiye ederim.

bende evimin heryerini modern country yaptım.. nişanlım modern istiyodu bende country çok seviyorum o yüzden sade ve ferah evimiz oldu...

her ne kadar dogru country dekorasyonlarını takdir edip begensem de uzun süre içinde yasayamayacagım bir tarz country ..uzaktan bakabilirim o da hepsine değil:) cicek desen hiç sevmem bunun da etkisi var , avangarde tam budur değil benim için ama ikisi arasında kalsam tercihim avangarde olurdu sanırım. Yalnız su varki avangarde ferah ve genis mekanların mobilyası bence; dar alanlara sıkıstırılamaz , malzemesi işçiliği son derece kalite olmalı ve işinin ehli biri tarafından dekore edilmeli ( yada bu işten anlayan ) yoksa baya kötü ve itici durabilir ama country daha sıcak samimi bir havada ve bence dar mekanların dekorasyonuna uygun daha cok yakısıyor gibi.. eviniz de önemli yani bu bakımdan .. birde siz nasıl bir insansınız rahatına mu düşkün görselliğe mi yoksa her ikisine de mi ?? ben mesela görselliğe düşkünüm rahatlık ikinci plandadır özellikle salon dekorasyonunda:)

Avangarde göz dolduran bir tarz fakat bence cok agir ve cok resmi. Biraz daha böyle 40`li yaslardan sonrasi havasi veriyor. Üstelik daha önce de söylenmis ferah olabilmesi icin cidden büyük alanlara ihtiyac var. Bir de bence modasi cok kisa bir süre sonra gececektir. Bir baska negatif yani asiri klasik duruyor. Kendi özgünlügünüzü katmaniza müsade etmeyecek bir tarz. Mobilyacidan alinmis, zengin ama rahat edilmeyecek bir ortam yaratir.

Country ise tam tersi, istediginiz sekilde dizayn edebilirsiniz, daha modern, daha spor hava yaratabilirsiniz, dekorasyon konusunda secenekleriniz daha fazla olur ve eve gelen misafir kasilip kalmaz otururken, daha yumusak, sakin, huzurlu bir ortam sunar.

avangarde mobilya klasiğin günümüze uyarlanması abartılması aslında klasik ile modernin harmanlanmasıdır , kesinlikle klasik diyemeyiz buna bu baglamda bence genç işi yani klasik tarz cizgilerini seven genclerin olabilir:) ve kesinlikle gayet rahatlıkla özgünleştirilebilir niye öyle düşündünüz ki? artık önümüz arkamız sagımız solumuz country yani asıl onda özgünlük bitti gibi geliyor bana

country tarzlar moda olmadan önce bile country hayranı biri olarak cevabım belli oldu sanırım.
ama bütün evi öyle sevmiyorum.
salondan çok yatak odasını seviyorum. salon daha modern olmalı bence
avangard ları da çok büyük ve malesef abartı buluyorum.

Back
X