3 senedir hayatımda demek istedim. Onyargi işte bu neyse teşekkür ederim iyi geceler1 senedir regl olmuyorsun niye korkuyorsun ? Hamile olacak değilsin ya Bebek içerde 1 sene karın büyümeden yaşayamaz dimi başka hastaneye git sende öğren.
Yadırgamayın, ne yaşadığımı bilemezsiniz derken?
21 yaşındasın 3 senedir ilişki mi yaşıyorsun?
Başka neler çıkacak acaba birazdan şuraya düşüp bayılıcam.
Soru sorun başka Hastaneye gitmem değil benim sorum sadece şu sadece ilişkiye kaynaklı yani Sadece evli bayanlarda sadece ilişkiye girenler de Görülecek bir hastalık var mı bu çıkabilir mi benim ilişkiye girdiğim Sonuçlar da görülür müBaşka bir hastaneye git.
Ayrıca bu kadar annenizden korkuyorsaniz niye ilişkiye giriyorsunuz ben şunu anlamıyorum acelen ne.
Bişey çıkmaz. İki test yapar, bi hap verir gönderirKızlar.. Daha doğrusu ablalarım ben tam 1 senedir adet olmuyorum 21 yaşma yeni girdim. Dr gitmeye korkuyorum. Çünkü sevgilim var ve ilişki yaşıyoruz. 3 sene olacak. Be korkunun sebebi ilişkiye girmemle ilgili bişe çıkarsa diye korkuyorum. Yani bi hastalığım olsa bile tek nedeni ilişki ye girmek olur bunun derse doktor ve annemde hastanede çalışıyor hemen haberi olur ne olur yadırgamayın ne yaşadığını bilemezsiniz kimsenin yardımcı olursanız sevinirim.. Özellikle evli ablalarım.
Kızlar.. Daha doğrusu ablalarım ben tam 1 senedir adet olmuyorum 21 yaşma yeni girdim. Dr gitmeye korkuyorum. Çünkü sevgilim var ve ilişki yaşıyoruz. 3 sene olacak. Be korkunun sebebi ilişkiye girmemle ilgili bişe çıkarsa diye korkuyorum. Yani bi hastalığım olsa bile tek nedeni ilişki ye girmek olur bunun derse doktor ve annemde hastanede çalışıyor hemen haberi olur ne olur yadırgamayın ne yaşadığını bilemezsiniz kimsenin yardımcı olursanız sevinirim.. Özellikle evli ablalarım.
Mesela çok eşlilikle olan hastalıklar var ama sadece sexle bulaşmıyor. Kaldı ki ciddi bi hastalık olsa bunca zamandır tek belirtisi regl olmaman olmazdıSoru sorun başka Hastaneye gitmem değil benim sorum sadece şu sadece ilişkiye kaynaklı yani Sadece evli bayanlarda sadece ilişkiye girenler de Görülecek bir hastalık var mı bu çıkabilir mi benim ilişkiye girdiğim Sonuçlar da görülür mü
Okudum merak etmeyinÇünkü sevgilim var ve ilişki yaşıyoruz. 3 sene olacak.
Yazdığını tekrar oku öyle gel
Sanmam test zaten ilişkiye girdiğini demezsen alttan bakamazlar sadece kültür alırlar diye biliyorum yani hap verip gönderirler.Soru sorun başka Hastaneye gitmem değil benim sorum sadece şu sadece ilişkiye kaynaklı yani Sadece evli bayanlarda sadece ilişkiye girenler de Görülecek bir hastalık var mı bu çıkabilir mi benim ilişkiye girdiğim Sonuçlar da görülür mü
Evet bunun farkındayım ama Hastaneye gittiğimde çıkan herhangi bir hastalıkta nedeninin sadece ilişkiye girmek olmasından korkuyorum1.başka hastaneye git ..
2. 1Yıl adet olmuyorsan hormonal bir rahatsızlıktir..Evli bekar diye hastalık gruplandirmasi yok çünkü..evlilerde görülen hastalıklar Bekarlar da görülebilir.kesin gitmen lazım beklenen hata ..Allah korusun ilerde çocuğun olmasına engel bile olabilir bu adet olmamak
O zaman ona göre yaz. Sen doğru yazmıyorsun kalkıp önyargılı diyorsun. Senin ergen triplerinde uğraşamamOkudum merak etmeyin
Evet bunun farkındayım ama Hastaneye gittiğimde çıkan herhangi bir hastalıkta nedeninin sadece ilişkiye girmek olmasından korkuyorum
İnşAllah teşekkür ederim..Kız ilk defa duyuyorum ilişkiyle alakali olan hastalık ..hormonal dir o bak aha yazıyorum buraya ..zaten onlar soracak evlimjsjn Bekar mi diye.sende bekarım diceksın ..ultrason la falan bakarlar kist varmı diye ..kan testi .idrar derken öyle yani
İnsanın fikri neyse zikri de odur. Siz öylesiniz demekki gerçekten bilsem zorum olmasa burda paylaşmamTrolluyor siteyi. 21 yasinda bu kadar herseyden habersiz insan kalmadi artik. Bosuna cevap yazmayin
Zaten özellikle gelip size bana cevap verin demedim uğraşmayabilirsinizO zaman ona göre yaz. Sen doğru yazmıyorsun kalkıp önyargılı diyorsun. Senin ergen triplerinde uğraşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?