S serrez Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2014 197 15 38 Ankara 21 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi serrez #1 Ben yarin ilk kez ozel hastaneye jinekologa gidicem.sgk yok.hangi tahlilleri ister ve ortalama tahlillere ne kadar odeme yaparim?
Ben yarin ilk kez ozel hastaneye jinekologa gidicem.sgk yok.hangi tahlilleri ister ve ortalama tahlillere ne kadar odeme yaparim?
M merwus Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Haziran 2014 1.989 964 123 21 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi serrez #2 serrez .!.: Ben yarin ilk kez ozel hastaneye jinekologa gidicem.sgk yok.hangi tahlilleri ister ve ortalama tahlillere ne kadar odeme yaparim? Genişletmek için tıkla... Hangi sikayetle hangi hastaneye gittigine gorr degisir ki bu
serrez .!.: Ben yarin ilk kez ozel hastaneye jinekologa gidicem.sgk yok.hangi tahlilleri ister ve ortalama tahlillere ne kadar odeme yaparim? Genişletmek için tıkla... Hangi sikayetle hangi hastaneye gittigine gorr degisir ki bu
B Bukrem_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2012 7.024 3.354 248 21 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi serrez #3 serrez .!.: Ben yarin ilk kez ozel hastaneye jinekologa gidicem.sgk yok.hangi tahlilleri ister ve ortalama tahlillere ne kadar odeme yaparim? Genişletmek için tıkla... Her hastanede ücret farklıdır şikayetiniz nedir ona göre yapacağı tahlilde değişir belki de hiç istemez ultrasonla muayene eder istediği tahlilleri aile hekimliğinde yaptırabilirsiniz
serrez .!.: Ben yarin ilk kez ozel hastaneye jinekologa gidicem.sgk yok.hangi tahlilleri ister ve ortalama tahlillere ne kadar odeme yaparim? Genişletmek için tıkla... Her hastanede ücret farklıdır şikayetiniz nedir ona göre yapacağı tahlilde değişir belki de hiç istemez ultrasonla muayene eder istediği tahlilleri aile hekimliğinde yaptırabilirsiniz
demirzeynep o da benim gibi gözü kara belli Kayıtlı Üye 11 Aralık 2014 800 91 38 41 21 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi serrez #4 hormon tahlilleri epeyce tuzlu olur sadece ultrason ve genel muayene olursa 150 den fazla olmaz standart bir özel hastanede
hormon tahlilleri epeyce tuzlu olur sadece ultrason ve genel muayene olursa 150 den fazla olmaz standart bir özel hastanede