• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım

derindeniz_55

sağlıklı ol kuzummmm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
492
171
83
Kızlar az önce iki tane test yaptım ikisi de pozitif çıktı ne yani ben şimdi hamile mıyım elim ayağım titriyor
20141214_112615.jpg

Kızlar yok mu kimse yardım ya çok tuhafim ne yapmam lazım şimdi acilde kan testi yaparlar mı

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sabahtan beri yollardayız ve sonunda kesinleştirdik kesin hamileyim :) beş haftalıkmış allahım isteyen herkese nasip etsin çok değişik bir duyguymuş bu arada ; beta hcg 1000 üzeri çıktı bu ne demek bilenler yorumlayabilir mi

Bende bu ay sadece iki gün adet gördüm kasıklarımda ve belimde Ağrı göğüslerimde hassasiyet var daha 14 gün var bekleyemiyorum ama test yaptırmak için doktorada gidemiyorum negatif derse bu kez çok üzülürüm

Bende bu ay sadece iki gün adet gördüm kasıklarımda ve belimde Ağrı göğüslerimde hassasiyet var daha 14 gün var bekleyemiyorum ama test yaptırmak için doktorada gidemiyorum negatif derse bu kez çok üzülürüm
canım ben inan tuttum kendimi adetim bir gün geçince hemen beliriverdi çizgiler inşş senin de vardır

Back