- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
- 83
- Konu Sahibi derindeniz_55
Kızlar az önce iki tane test yaptım ikisi de pozitif çıktı ne yani ben şimdi hamile mıyım elim ayağım titriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim pembe yalanla olur tabiki :) midem bulaniyor kasiklarim cok agriyor ilactq alamiyorum gebelik olabilir diye dersen yaparlar :)Kızlar yok mu kimse yardım ya çok tuhafim ne yapmam lazım şimdi acilde kan testi yaparlar mı
hayırlı mübarek olsun tatlııııımKızlar az önce iki tane test yaptım ikisi de pozitif çıktı ne yani ben şimdi hamile mıyım elim ayağım titriyor Eki Görüntüle 1335626
Hamilesinnn tebruklerrderiTebrikler post: 38307763 .!.:Kızlar az önce iki tane test yaptım ikisi de pozitif çıktı ne yani ben şimdi hamile mıyım elim ayağım titriyor Eki Görüntüle 1335626
canım ben inan tuttum kendimi adetim bir gün geçince hemen beliriverdi çizgiler inşş senin de vardırBende bu ay sadece iki gün adet gördüm kasıklarımda ve belimde Ağrı göğüslerimde hassasiyet var daha 14 gün var bekleyemiyorum ama test yaptırmak için doktorada gidemiyorum negatif derse bu kez çok üzülürüm
yok canım yarın olucam kanda baktırdım henüzMuane oldunmu
canım adetim bir gün geçti sadece tuttum kendimi yapmadım ama dayanamadım bu sabah yaptım pozitif eşim bu ay vtamn hapı kullandı etkisi çokmuş demekkiDerindeniz nasıl başardın anlatır mısın
Bende bu ay sadece iki gün adet gördüm kasıklarımda ve belimde Ağrı göğüslerimde hassasiyet var daha 14 gün var bekleyemiyorum ama test yaptırmak için doktorada gidemiyorum negatif derse bu kez çok üzülürüm
canım ben inan tuttum kendimi adetim bir gün geçince hemen beliriverdi çizgiler inşş senin de vardır