Q qoncaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2014 5 0 1 İstanbul 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi qoncaa #1 Adetlerim duzenli degildi duzene girmesi icin dogum kontrol hapi kullandim bana agir geldi doktoruma basvurdum hapimi degistirdi su an yazz kullaniyorum daha 13 gundur ama 5-6 gundur kahverengi akintim oluyor sizce neden ?
Adetlerim duzenli degildi duzene girmesi icin dogum kontrol hapi kullandim bana agir geldi doktoruma basvurdum hapimi degistirdi su an yazz kullaniyorum daha 13 gundur ama 5-6 gundur kahverengi akintim oluyor sizce neden ?
kokos34 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2014 178 5 0 Konya 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi qoncaa #2 O haplar yapıyor canım sorun yok korkma Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O haplar yapıyor canım sorun yok korkma Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
N Nursekbr Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2014 109 5 16 Bursa 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi qoncaa #3 Bende yasmin kullanırken olmuştu arada olabiliyor hormonal değişime bağlı olarak endişelenme 5-6 güne geçer
Bende yasmin kullanırken olmuştu arada olabiliyor hormonal değişime bağlı olarak endişelenme 5-6 güne geçer