Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.
Başka bi hastahaneye falan gittin mi ????
Lütfen baska bir hastaneye git baska doktorlarada görün.tek bir doktorla karar verme.25. Haftan olmus.senin icinde kocaman sana ait bi bebegin var.ve inşallah cok sağlıklıdır. İnşallah bu doktor yaniliyordur.senin icin dua edecegim. Nolur baska yerlerede görün.bikac farkli doktorun yorumunu alnadan ani kararlar verme.nice durumlar biliyoruz down sendromu dendigi halde sapasağlam doğan.
toplamda üç doktor görüşü aldım.yuzde bir bile olsa risk diyorlar. kimse boşver bişi çıkmaz demiyor diyemiyor. doktorlara acılan davalardanmış o da...
Rabbim en saglikli şekilde bebegini kucagina almayi nasip etsin inşallah. Insallah hayirli haber alirsin amerikadan gelecek test sonucundan.
merhaba canım benim de 3 lü testim 1/18 çıktı.çok yüksek ti.fakültede hiç para ödemeden amniyosentez yaptırdım iyi bir uzman bulursan ne risk ne acı var.22 gün oldu cevap bugün yarın çıkacak rabbim inşallah bizlere yardım edecek umudunu kaybetme sadece ateş düştüğü yeri yakıyor benim doktorum kaygısızca olabilirde olamazda dedi allah yar ve yardımcımız olsun
merhaba canım benim de 3 lü testim 1/18 çıktı.çok yüksek ti.fakültede hiç para ödemeden amniyosentez yaptırdım iyi bir uzman bulursan ne risk ne acı var.22 gün oldu cevap bugün yarın çıkacak rabbim inşallah bizlere yardım edecek umudunu kaybetme sadece ateş düştüğü yeri yakıyor benim doktorum kaygısızca olabilirde olamazda dedi allah yar ve yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?