• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım!

_budahaiyi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
5
0
16
Ankara
Herkese merhaba.
Ben geçen haftaiçinde erkek arkadaşımla ilk kez ilişkiye girdim. Fakat içime boşalmadı. Menisi de hiç bir şekilde vajinama gelmedi. Ama benim içime kurt düştü. İnternette bir kaç yerde zevk suyunun bir miktar sperm içerebildiğini gördüm ve korktum. 24 saat olmadan ertesi günü hapı kullandım. Hamile kalmış olma ihtimalim var mı acaba? Yardımcı olmanızı istiyorum lütfen :(

hımmmmmmmm kız arkadaşın hamile sen de baba oluyorsun .....sen çocuğu kabul etmezsen aldırırsınız kız arkadaşında diktirir ak pak olur ..şu düzmece konular yüzünden sitenin güvenilirliğide kalmadı.

kımseyı kınamamaya hakkım yok
ama sunu soylemek ıstıyorum yaptıgın yanlıs bır davranıs ve sen bu stresı hakedıyorsun

hamıle oldugunuda sanmam ınsallah olmazsında bırde olacak bebek bunun cezasını cekmesın

Bence hamile degilsindir sen yinede adet gununu takib et gecikirse Test yaparsin. Sen buraya bir konu acmissin kimsenin Senin hayatinla ilgili fikirlerini sormamissin ayrica kimsenin kimseyi yargilamaya ve asagilamaya hakki Yok bu Senin hayatin kimseyi ilgilendirmez canim herkes kendinden sorumludur ayrica namus denilen kavram sadece iki bacak arasi degildir kafani yorma burda yazilanlara umarim hamile degilsindir

Bence hamile degilsindir sen yinede adet gununu takib et gecikirse Test yaparsin. Sen buraya bir konu acmissin kimsenin Senin hayatinla ilgili fikirlerini sormamissin ayrica kimsenin kimseyi yargilamaya ve asagilamaya hakki Yok bu Senin hayatin kimseyi ilgilendirmez canim herkes kendinden sorumludur ayrica namus denilen kavram sadece iki bacak arasi degildir kafani yorma burda yazilanlara umarim hamile degilsindir

Teşekkür ederim her şey için :) Ertesi gün hapının adet gecikmesi yaptığını öğrendim o yüzden de tedirginim biraz.

adetini beklemekten başka çaren yok. eğer yine gelmesse idrar testi veya kan testi yaptırman gerekli. eğer yine negatifse bu sefer stresten gelmiyor olabilir. ama hamile olsan belli bir takım belirlileri olur en belirgin örnek göğüslerde aşırı hassasiyet elleyince acıma sık idrara çıkma v.s. inşallah hamile değilsindir

Tekrar merhaba. Adet gördüm ama 5 gündür sürmesine rağmen hala bitmedi ve gelmesi gerekenden fazla kan geliyor. Acaba bu kullandığım ertesi günü hapının bir yan etkisi mi?

Son düzenleme:
Back