• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım

canım sanırım bu güncellemelerle alakalı bişi yani karşıdan yüklenecek olanlarla alakalı...eğer kaydetme gibi bişi olsaydı kaydetme günlüğü yada günlük olarak karşına çıkardı...

windows media format 11 runtime...
windows live temel parçalar...
windows live oturum açma yardımcısı..
winRAR archiver...kızlar bunlar ne demek?

canım hepsi programlarla alakalı eklentiler ...anormal bişi yok yani

dün baktımda hangi msn adreslerine girilmişse hepsini kaydetmiş sadece adresleri olarak şilmeye çalıştım silinmedi...belgelerimde paylaşımlerdaydı bende paylaşımları kompile sildim direk geri dönüşüm kutusuna gitti ordanda sildim..sence tamamen o adresler gittimi?

dün baktımda hangi msn adreslerine girilmişse hepsini kaydetmiş sadece adresleri olarak şilmeye çalıştım silinmedi...belgelerimde paylaşımlerdaydı bende paylaşımları kompile sildim direk geri dönüşüm kutusuna gitti ordanda sildim..sence tamamen o adresler gittimi?

canım bak başlat menüsünde arama varya oraya @hotmail.com yaz ve arat her yerde arasın eğer varsa orda bütün dosya ve klasörler çıkar çıkıncada hepsini silersin...

atı yazılım kaldır yardımcı programı.. atı catalyst control center... atı dısplay drıver ... atı hydravısıon... atı problem report wizart ...high definition audio driver kb888111... k-lite cotec pack 4.2.5 msxml ö6.0 parsel(kb925673 ... winrar arşiv yöneticisi

bunlar

Back