• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım

yasel

utkum iiki varsin
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
207
0
296
Kocaeli
msnde konuşulanlar kayıt olurmu bilgisayara olursa nereye kayıt olur yardımcı olursanız sevinirim

araçlar menüsünden seçenekler başlığını seç
mesajlar (solda 3.başlık) başlığına tıkla
aşağılarda konuşmalarımı şuraya kaydet gibi bişey yazıyor, onun üstündeki
konuşmalarımı otomatik olarak sakla işaretlenmişse
msn otomatik olarak orda belirtilen yere konuşmaları kaydediyordur
işaretlenmemişse özel olarak konuşmaları kaydeden program olmadığı sürece kaydolmaz...

onu biliyorum özel olarak konuşmaları kaydeden bi program varmı bunu bilmek istiyorum
varsa onu nasıl kaldırabilirim

bilgisayarında yüklü programların tümünü görmem lazım biçok program bunu yapabilir...
programların ekran görüntüsünü alıp buraya yapıştırırsan veya office falan gibi programlar dışındaki programların ismini yazarsan yardımcı olabilirim.

denetim masasında program ekle kaldıra girip ordaki programları verirsen daha rahat olur bu çenebaz karısı:delphin:

benim bildiğim msnde konusmalarımı kaydet demediysen kaydetmez ama kaydet diye kutu var oraya tıkladıysan kaydeder eger kaydettiysede nereye kaydettiğide orada yazıyor zaten ordan silebilirsin

sadece senin kaydet demenle kaydedilmiyo die bişi yok...öyle programlar var ki yüklediinde pc de her yaptığını kaydediyo arkadaşların dediği gibi programları görmek gerekiyo

hımmm evet o sekildede kaydediyor ama onları görmek için program var onu yüklemen gerekiyor hatta onu yükleyince bütün gecmiş cıkıyormus

adobe flash player10activex adope flash player 10 pluginadobe reader 9 apple software update atıcatalyst control center atı dısplay driver sonra devamın göndercerm

canım istersen sen ismin söle ben bakayım

canım dediğim gibi bunu yapan çok program olabilir, ben şimdi bunların isimlerini tek tek söyleyememki...
mesela bi tanesi msn check sniffer, messenger plus da yapıyo sanırım ilk aklıma bunlar geliyo ama sen şöyle bi program var dersen bilmiyosak bile netten araştırırız...

birde msndeki gizlilik bölümünde engellediğim kişiler var bunları nasıl kaldırcam olrda

atı yazılım kaldır yardımcı programı atı catalyst control center atı dısplay drıver atı hydravısıon atı problem report wizart high definition audio driver kb888111 k-lite cotec pack 4.2.5 msxml ö6.0 parsel(kb925673 winrar arşiv yöneticisi

Back