Bebek Beslenmesi acil yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar yeğenim 3 aylık ve annesi 1 hafta önce çalışmaya başladı sütü çok güzel geliyordu ama 1 haftadır elektrikli pompayla sağmaya başladı bugün sütünün çekildiğini söylüyor tekrar sütün gelmesi için önerileriniz varmı

süt sagıldıkça çogalır aslında ama o belki üzülmüştür canını sıktıysa ondan çekilmiştiröbende sagıyorum ama sagdıkça sütüm artıyor.o bence psikolojik olarak rahatlatmalı kendini ve sütüm var desin kendi kendine.ve sagmaya devam edin.ben 6 aydır sagıyorum ve artıyo sütüm

Sağıldıkça artar aslında yediklerine dikkat ediyor mu? Yedikleri çok önemli. Tabi birde çok su içmesi gerekli.

Ben bebeğim 3 aylıkken çalışmaya başladım ve 4,5 aydır sütümü her gün sağıyorum işyerinde. Süt, sağdıkça artmasa da hiç azalmadı, hala bebeğim yoğun biçimde anne sütü alıyor. Yemek de bir tarafa, bol su içtikten ve sütüm var diye düşündükten sonra sütün çekilmesi diye bir şey sözkonusu olamaz. Bu gerçeği bilip rahatlarsa eminim sütü de artacaktır. Kolay gelsin.

bende bu problemi yaşıyorum.sütüm azaldı.merak ettiğim şey günde kaç defa sağıyorsunuz.

ben önümüzdeki hafta işe başlıyorum. oğlum 5 aylık, hala çok güzel emiyor. bugün ilk defa süt sağmayı denedim, yarım saat uğraş sonucunda 50 cc sağabildim. ilk başlarda böyle olması normal mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…