- 25 Haziran 2024
- 16
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi azalanveto
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapmaya ve değerlendirmeye devam edeceğim bakalım ama kafam çok karıştıpik gibi görünüyor ama yine de devam edin ve değerlendirin 2 günde bir
pik gözüküyor bence ama daha da koyulaşabilir deTest yapmaya ve değerlendirmeye devam edeceğim bakalım ama kafam çok karıştı![]()
Değerlendireceğim teşekkür ederimpik gözüküyor bence ama daha da koyulaşabilir debi sey kaybetmezsiniz ya değerlendirin siz
![]()
Sanırım bugün dahil 3 gün önemli benim için, peki test yarın silikleşirse çatlamışmı olacakBenim anladığım nacizane; çatlama henüz olmamış. Pik ve çatlamayı iyi değerlendirin,
Evet bebeğim bildiğim kadarıyla pikten sonraki silikleşme çatlamayı temsil ediyorSanırım bugün dahil 3 gün önemli benim için, peki test yarın silikleşirse çatlamışmı olacak
İnşallah bakalımEvet bebeğim bildiğim kadarıyla pikten sonraki silikleşme çatlamayı temsil ediyor
Pik demek T çizgisinin en az C çizgisi kadar koyu olması demek. Yani değer en yüksekte ve yumurtlamayı temsil ediyorKızlar bir şey sormam gerek bu pik dediğiniz ne acaba ?
Anladım teşekkür ederimPik demek T çizgisinin en az C çizgisi kadar koyu olması demek. Yani değer en yüksekte ve yumurtlamayı temsil ediyor
Merhabalar ben bugünde ovulasyon testi yaptım silikleştimi pozitif mi anlamadım ya , 6 yazan numara bugün yaptığımBenim anladığım nacizane; çatlama henüz olmamış. Pik ve çatlamayı iyi değerlendirin,
aşkım sen hamile olabilir misinMerhabalar ben bugünde ovulasyon testi yaptım silikleştimi pozitif mi anlamadım ya , 6 yazan numara bugün yaptığım
Ama 5,6 gün önce miğde ağrısı için kan verdim doktor beta hcg değerimede baktı olsaydı söylerdi öyle değilmi , neden sürekli pik gibi anlamadım acaba diyorum ki , çatlamam bugün yakın zamanda olmuş olabilir akşam saatlerinde birdahamı ovulasyon testi yapsamaşkım sen hamile olabilir misin
çatlama olmamış hala, LH testlerinde Pik olduğu zaman da gebelik var demektir, tabii varsayılan yumurtlamadan en az 14 gün sonra yapılmışsa, yanlış yönlendirmeyeyim kuzum seni
polikistik over sendromu diye bir şey var, hiç duydun mu balımAma 5,6 gün önce miğde ağrısı için kan verdim doktor beta hcg değerimede baktı olsaydı söylerdi öyle değilmi , neden sürekli pik gibi anlamadım acaba diyorum ki , çatlamam bugün yakın zamanda olmuş olabilir akşam saatlerinde birdahamı ovulasyon testi yapsam
polikistik over sendromu diye bir şey var, hiç duydun mu balım
öyle bir problem yok değil
Sanmıyorum yavrum çünkü kontrole gitmiştim muayene etti olsaydı söylerdi değilmi ve bu arada test yapmayı bırakmadım ve sonuçlar bu şekilde eskisinden daha koyu oldu piki ve çatlamayı gördüm. 6. Gün pik değilmipolikistik over sendromu diye bir şey var, hiç duydun mu balım
öyle bir problem yok değil mi
Estağfrullah balım,Kızlar birşey soracağım adet günü beta berenler sonucunuz ne çıktı kusura bakmayın buradan sormak zorunda kaldımda