• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım

Aleyergz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
18
Kızlar lütfen biri benim telaşımı korkumu alsın lohusayken 3 harflilerden çok korkardım ama yaşamadım Allaha şükür ama bugün kızım 2 bucuk aylık salonda onunla uyuya kalmışım ve eşim kapıda kalmış aramış kapıya vurmuş duymamışım ve sonra kapıyı birisi açmış yatak odasına birisini girerken gölgesini görmiüş ben zannedeıp peşinden gitmiş kimse yokmuş gelip beni salonda görünce kapıyı açıp neden yattın hemen geri dedi oysa ben hiç kalkmadım ve uykum aşırı hafıftir çıtırtıya uyanırıö sizce ne olmuş olabilir

Kızlar lütfen biri benim telaşımı korkumu alsın lohusayken 3 harflilerden çok korkardım ama yaşamadım Allaha şükür ama bugün kızım 2 bucuk aylık salonda onunla uyuya kalmışım ve eşim kapıda kalmış aramış kapıya vurmuş duymamışım ve sonra kapıyı birisi açmış yatak odasına birisini girerken gölgesini görmiüş ben zannedeıp peşinden gitmiş kimse yokmuş gelip beni salonda görünce kapıyı açıp neden yattın hemen geri dedi oysa ben hiç kalkmadım ve uykum aşırı hafıftir çıtırtıya uyanırıö sizce ne olmuş olabilir
Bolca okuyun, evi güzelce temizleyin sirkeli suyla kötü enerji gitsin. Aklınıza da böyle evhamlar sokmayın. Bebeğinizi de yıkayın havalar zaten sıcak, siz ve eşiniz de boy abdesti alın. Bir şey olmaz evham yapmayın, korku korkuyu besler. Güneş hareketleri araba ışığı vs göz yanılması da olmuş olabilir.

Back