• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardim !!

Gzrr21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2020
6
3
1
29
Merhaba..
Adetime 8 gun var gebelik belirtileri yaşıyorum gogus hassasiyeti bel ağrısı kasik agrisi kabizlik ve akintim var ama adet de olucakmisim gibi özellikle sag kasigim da ağrı ve batma var belime de ağrısı vuruyor sizce hamilemiyim?

Merhaba..
Adetime 8 gun var gebelik belirtileri yaşıyorum gogus hassasiyeti bel ağrısı kasik agrisi kabizlik ve akintim var ama adet de olucakmisim gibi özellikle sag kasigim da ağrı ve batma var belime de ağrısı vuruyor sizce hamilemiyim?
daha yenı yumurtlama olmustur. :) yok ovuşasyon takıbı yapıyosan da ovulasyondan 14 gun kadar sonra adet olursun 8 gun kalmamıstır yuksek ıhtımalle de. bu belırtıler ıcın cok erken :)

daha yenı yumurtlama olmustur. :) yok ovuşasyon takıbı yapıyosan da ovulasyondan 14 gun kadar sonra adet olursun 8 gun kalmamıstır yuksek ıhtımalle de. bu belırtıler ıcın cok erken :)
26 sında adet olucam yumurtlama günün 14 günde oldu sonrasında 3 4 gündür de böyle ağrılar ve belirtiler var teşekkür ederim ama inşallah hamileyimdir 🙂

26 sında adet olucam yumurtlama günün 14 günde oldu sonrasında 3 4 gündür de böyle ağrılar ve belirtiler var teşekkür ederim ama inşallah hamileyimdir 🙂
rabbım hayırlısıyla versın sana da bıze de ınsallah :)

Merhaba..
Bende bir hafta boyunca kabızlık oldu daha yenı 4haftalık hamıleyım bır hafta öncesi gögüs hassasiyet bide kararma oldu kasık agrisi bel agrisi olmadı beklenen regl tarıhınde oldu sankı adet olacakmısım gibi. Ikı tane erken gebelık testi yaptm negatif cıkdı adet tarıhınde normal test yaptm pozitif cıkdı.

Back