Çok teşekkür ederim biraz psikolojik tedaviden sonra olacak sanırım ameliyatımCok gecmis olsun kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim biraz psikolojik tedaviden sonra olacak sanırım ameliyatımCok gecmis olsun kuzum
Ya kızlar ben hiç sakin olamıyorum daha ameliyat belli değil doktor zaten bu halde yapamam dedi psikolojik destek al dedi ama çok da bekleme kansere dönüşebilir dedi daha şimdiden böyleyim ameliyat yaklaşınca nasıl olcam kimbilir ne yapabilirim durmadan dua ediyorum ama yine içim sıkıntılı
Haklısın canım daha bundan 5 ay önce ağır bir ameliyat oldum belden aşağısı kırıktı ama bu çene altı olunca korkuyorum tabi bir de genel anestezi ve o an gelince elim ayağım zangır zangır titriyorKendini böyle hissetmen çok normal.
Ameliyat süreci stresli bi süreç.
Düşünmemeye çalış.
Ayrıntılara fazla kafa yorma.
Zor biliyorum ama
Böyle zamanları olur herkesin
Umarım çabucak toparlanırsın.
Ameliyat olmanızı tavsiye ederim böyle şeylerle uğraşıp vakit kaybetmeyin yorumlar reklam amaçlı olabilir. Kitapsitesi. Com da var kitap baktımmerhaba kızlar
Çok kötüyüm yardımınıza ve dualarınıza ihtiyacım var. Bundan 5 ay önce ağır bir ameliyat oldum kalça ve bacağı bir arada tutan eklem kemiklerim kırılmıştı. Ondan öncesinde 1,5 senedir falan çenemin altında kist varmış ama biz gıdık sanmıştık. Tam orada bişey olduğunu farkettik ama doktora gidemeden kaza geçirip ameliyat oldum 3 ay yattım. Bundan 15-20 gün önce öğrendim dile bağlı kist oluştuğunu çenemin altında. Doktor ameliyat dedi ama kendimi hazır hissetmiyorum. İnternetten bakarken Gülden Çimen diye bir bayanın her derde deva kitabını alıp orada yazanları uygulayıp kistleri kaybolan insan yorumları okudum. Kitabı hiçbir yerde bulamıyorum. Lütfen kitabı olan yada bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.Ameliyat olmadan kisti bitkisel tedavi ile kaybetmek istiyorum
Bir arkadaş daha buradan buldum kitap sitesinde dedi ama aratma yapınca görünmüyorAmeliyat olmanızı tavsiye ederim böyle şeylerle uğraşıp vakit kaybetmeyin yorumlar reklam amaçlı olabilir. Kitapsitesi. Com da var kitap baktım
özel mesaj atıyorum sizeBir arkadaş daha buradan buldum kitap sitesinde dedi ama aratma yapınca görünmüyor
Teşekkür ederim canımözel mesaj atıyorum size