Acil yardım

Laviniada

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
1.218
643
323
merhaba kızlar
Çok kötüyüm yardımınıza ve dualarınıza ihtiyacım var. Bundan 5 ay önce ağır bir ameliyat oldum kalça ve bacağı bir arada tutan eklem kemiklerim kırılmıştı. Ondan öncesinde 1,5 senedir falan çenemin altında kist varmış ama biz gıdık sanmıştık. Tam orada bişey olduğunu farkettik ama doktora gidemeden kaza geçirip ameliyat oldum 3 ay yattım. Bundan 15-20 gün önce öğrendim dile bağlı kist oluştuğunu çenemin altında. Doktor ameliyat dedi ama kendimi hazır hissetmiyorum. İnternetten bakarken Gülden Çimen diye bir bayanın her derde deva kitabını alıp orada yazanları uygulayıp kistleri kaybolan insan yorumları okudum. Kitabı hiçbir yerde bulamıyorum. Lütfen kitabı olan yada bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.Ameliyat olmadan kisti bitkisel tedavi ile kaybetmek istiyorum

Geçmiş olsun hem kaza hem de kist için.
Allahım en yakın zamanda şifa versin inşallah.

Çok geçmiş olsun
Yazara yada yayın evine ulaşmayi denediniz mi? Belki size kitap gönderebilirler.

Çok geçmiş olsun
Yazara yada yayın evine ulaşmayi denediniz mi? Belki size kitap gönderebilirler.
Evet ama numara servis dışı ve hiçbir yerde kitap kalmamış tek basım üretilmiş. O kadar kötüyüm ki çene altında olması ve dile bağlantılı olması beni çok korkutuyor

ameliyatı geciktirmeniz sorununuz daha da büyümesine sebep olabilir zaten ilaçla tedavi kıvamında olsaydınız doktorlarda her zaman ilk ilaç tedavisini denemeyi tercih ediyorlar. Doktorunuz size ameliyat dediyse sorunu ötelemeden biran önce ameliyat olmanızı tavsiye ederim. Kitap hakkınsa bir bilgim yok ancak piyasada benzer iddalarda bir çok kitap ve sözde kullanıcılar var sağlığınız için kulaktan dolma şeyleri denemek yerine lütfen doktorunuzun tavsiyelerini dinleyin.

Geçmiş olsun. Bence doktora gidin ve gerekli tedavileri yaptırın. Ya kötü bir şeye çevirirse? Allah korusun, o zaman çok daha kötü günler sizi bekler.

Bunub ilaçla tedavisi yokmuş canım bazılarında çıkarmış kaybolurmuş bazılarında çıkarmış öyle kalır büyümezmiş bazılarında git gide büyürmüş ama ben doktora şuan kendimi hazır hissetmiyorum dediğimde bir aciliyeti yok kendini hazır hissettiğinde de olabilirsin dedi ben sana ol ya da olma diyemem olma derim büyür belki de büyümeyecek dedi

Geçmiş olsun. Bence doktora gidin ve gerekli tedavileri yaptırın. Ya kötü bir şeye çevirirse? Allah korusun, o zaman çok daha kötü günler sizi bekler.
Haklısın canım gidiyorum zaten sürekli şuan 3 cm’lik boyut patolojik bir boyut değilmiş ama İnan yerinden dolayı korkuyorum yoksa daha ağır ameliyatı bundan 5 ay önce oldum

Bende perşembe günü kist ameliyatı olacağım. Üzgünüm ama denediğim hiçbir şey de işe yaramadı.

Cok gecmis olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…