Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar cipro antibiyotiği için war mı aranızda? Birsz önce 750 mg sini içtim çok korkuyorum.. internetteki yorumlar bu hap hakkında hiç iyi değil?? Pazar günü olduğu için doktora da ulaşamıyorum.. bir bilen warsa ne olur yazaın
Alt tarafi antibiyotik tek tablet ictin ne olacak sankiKızlar cipro antibiyotiği için war mı aranızda? Birsz önce 750 mg sini içtim çok korkuyorum.. internetteki yorumlar bu hap hakkında hiç iyi değil?? Pazar günü olduğu için doktora da ulaşamıyorum.. bir bilen warsa ne olur yazaın
İlac bittikten sonra bile.. hala baş dönmesi şiddetli depresyon.. tedavisi görenler war .. bi antibiotik böyle şeyler yapar mı?İnternetteki yorumlar bu hap hakkında hiç iyi değil?????
Kaç mgsini kullanıyordunİdrar yolu enfeksiyonunda kullanıyordum.
Besin zehirlenmesi için verdi doktor bunu bana.. ama kullanıcı yorumlarını okuyunca şuan acayip gerildim.. ilaç sonrası 5-6 ay tedavi olan insanlar war bu hap yüzündenAlt tarafi antibiyotik tek tablet ictin ne olacak sanki
Altta yatan hastaligin olmadigini ve gebe olmadigini dusunuyorum
Hastalığın yoğunluğuna göre 750 veya 500. Doktor hangsini yazmışsaKaç mgsini kullanıyordun
Bi dk bunu görmemiştim. Te allam yaaİnternetteki yorumlara bakarak mı ilaç kullanıyorsunuz?
Bisi olmazBesin zehirlenmesi için verdi doktor bunu bana.. ama kullanıcı yorumlarını okuyunca şuan acayip gerildim.. ilaç sonrası 5-6 ay tedavi olan insanlar war bu hap yüzünden
Doktor ilaç yazdıysa internetten bakmak kafa karıştırmaktan başka birşey değil. En ufak soguk algınlığına kanser belirtisi yazan bile var. Babam cipro kullanıyor mesane kanseri ama bende kullandım bu ilacı idrar yolu enfeksiyonu içinBi dk bunu görmemiştim. Te allam yaa
Aynen canım.Doktor ilaç yazdıysa internetten bakmak kafa karıştırmaktan başka birşey değil. En ufak soguk algınlığına kanser belirtisi yazan bile var. Babam cipro kullanıyor mesane kanseri ama bende kullandım bu ilacı idrar yolu enfeksiyonu için
Sebep ?Korkumdan ölücem kusmaya çalışsam şuan olur mu
Fazla abartmıyor Musun ?Korkumdan ölücem kusmaya çalışsam şuan olur mu