- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Paniğe kapıldımAcil yardım yazınca paniğe kapıldım.
Karadeniz'de balayı fikrini sevmedim. Başka zaman gidin oralara. Tabi bu benim fikrim :)
Bu fikir de çok mantıklı ama Marmaris bu tarihte sakin olur mu acaba?Karadenizli olarak cevap vereyim, Uzungöl ün doğası maalesef bozuldu. Aşırı kalabalık ve her yerde olduğu gibi oraya da yoğun bir Arap ilgisi var. Balayı için seçilecek yer degil pek...
O tarihte de her tarihte olduğu gibi yağışlı olur :)
O meşhur manzarayı gören bir kaç kafe var ama otel olduğunu hiç sanmıyorum...
Düğünden 2 gün sonra yola çıkmak bana göre en ideali. Marmaris te de yeşil in içinse güzel yerler bulabilirsiniz sakin, kafa dinleyeceğiniz...
hemde canınız sıkılırsa denize girersiniz, karşıya Yunan adalarına geçersiniz vs.. daha güzel bir alternatif olur bence.
Aaaa evet harikasın Kıbrıs' ı da merak ediyordum benKaradeniz bolgesi en fazla yagisi sonbaharda alir. Keyif almayabilirsiniz balayindan. Bence kibrisa gidin hem degisik bir yer gormus olursunuz :)
Bu fikir de çok mantıklı ama Marmaris bu tarihte sakin olur mu acaba?
Bir de Karadeniz' de bir yayla vardı adını unuttum orası nasıl olur acaba
Ayder yaylasıdır ama o ayda orda totonuz buz keser.:) Karadenizin yağışı bitmez canım. Eşim artvinli geçen yaz ordaydık doğası harikadır. Başınız bile ağrımaz ama soğuktur.. Yağışlıdır.. Ama mükemmeldir.. Balayı için uygun değil bana göre.. Başka zaman gidin derim.. :)Bu fikir de çok mantıklı ama Marmaris bu tarihte sakin olur mu acaba?
Bir de Karadeniz' de bir yayla vardı adını unuttum orası nasıl olur acaba
Karabük te kaldım ama Karadeniz le alakası yoktu. Üzüldüm ya çok istiyordum. Hemen hemen aynı fiyata denk geliyor bütçe olarak aslında ucuz değil. Geceliği 500 TL ortalamaAyder diyorsanız artık betona dönmüş ve kalabalıktan kirliliğine inanamadım. Geçen yıl gittiğimde gözlerim dolu dolu oldu ne yalan söyliyeyim... en son 6-7 yıl önce gitmiştim arada uçurum var..
Giresun da Kümbet yaylası var orası için güzel dediler ama cok güvenilir bir bilgi degil, kendim görmedim :)
Tabi ben eski haller ile kıyas yapıyorum belkş Karadeniz i hiç görmeyen biri olarak etkilenirsiniz ama kalabalık yine canınızı sıkar
Marmaris e hemen her yıl okullar açıldıktan sonra gidiyoruz, herkes tatili bitirip dönmüş oluyor. Etraf sakin, deniz Harika, hava mis...
Bir de villa kiralama butcenize uygunsa havuzlu bir villa orman içinde kiralayabilirsiniz..
Ay canım ciddi misin yeni mi geldin resim var mı? Nasıldı anlatsanaDaha yeni uzungöl'den gelmiş biri olarak ne kalabalıklığını nede manzarasının değişikliğini göremedim. Bende ileride nasip olursa kesinlikle balayımı karadeniz'de yapmak istiyorum..
Ay ölesiye merak ediyorum var ya hiç göremedim sanırım ondanAyder yaylasıdır ama o ayda orda totonuz buz keser.:) Karadenizin yağışı bitmez canım. Eşim artvinli geçen yaz ordaydık doğası harikadır. Başınız bile ağrımaz ama soğuktur.. Yağışlıdır.. Ama mükemmeldir.. Balayı için uygun değil bana göre.. Başka zaman gidin derim.. :)
Ay canım ciddi misin yeni mi geldin resim var mı? Nasıldı anlatsana
Kalbim küt küt hadiAtıyoruumm :))
Doğu Karadenize bence daha sonra gidin..Doğasına hayran kalacağınızda eminim.. Şavşatı eşimle tanışana kadar duymamıştım.. Allahım iyi ki diyorum o bol oksijeni yılda bir de olsa dolduruyorum ciğerlerime :) Ama balayı için olmaz :)Ay ölesiye merak ediyorum var ya hiç göremedim sanırım ondan
Orası neresi ya ne kadar yer var görmediğim :-(Doğu Karadenize bence daha sonra gidin..Doğasına hayran kalacağınızda eminim.. Şavşatı eşimle tanışana kadar duymamıştım.. Allahım iyi ki diyorum o bol oksijeni yılda bir de olsa dolduruyorum ciğerlerime :) Ama balayı için olmaz :)
Doğu Karadenize bence daha sonra gidin..Doğasına hayran kalacağınızda eminim.. Şavşatı eşimle tanışana kadar duymamıştım.. Allahım iyi ki diyorum o bol oksijeni yılda bir de olsa dolduruyorum ciğerlerime :) Ama balayı için olmaz :)
Belirtmeseniz balayı için uygun değil diye direk atlardım sanırımQUEENofTURKEY
Evet Şavşat Harika gerçekten...
Yoruma da katıldım, balayı için uygun degil. Aşka zamana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?