Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım benim reklamla işim yok sadece kulanıp faydasını gördüğüm ürünü tavsiye ettim o kadar. Güvenirliğinide bulabilirsen satıcıya sor. Ben kendim ve kızımda kullandı. Kızım 6 yaşında biz çok faydasını gördük. Bir faydamız olursa ne mutlu bize hoşcakalın
Canım benim reklamla işim yok sadece kulanıp faydasını gördüğüm ürünü tavsiye ettim o kadar. Güvenirliğinide bulabilirsen satıcıya sor. Ben kendim ve kızımda kullandı. Kızım 6 yaşında biz çok faydasını gördük. Bir faydamız olursa ne mutlu bize hoşcakalın
Bende bunu kullanmıştım bir ara bulamadım ama şuan nette satıldıgını gördüm. Bencede birşeyler kullanmak grekiyorsa bundan kullanırım. Reklam yapmak gibi olmasın ama kokusu halen burnumda sanki :)byesss
Allah aşkına bu son cevabım bana artık sormayın biri zırt bırt reklam yapıyorsun diye canımı sıkıyor. Etkisini ilk gün hemen fark ediyorsun hergeçen gün kilo alıyorsun işte kendini kontrol et tartıl. Ben aşağı yukarı 45 gün kullandım 11 kilo aldım