Yatak Odası Dekorasyonu acil yardım Zebrano mobilya fiyatarından haberdar olan varmı?

gulsen034

😊😊😊
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.107
41
318
Diğer
benim eşyalarım istanbuldan alıncak zebranodan almak istiyorum eşyalarımı ama fiyat bulamadım ve sivasta da yok fiyatlar uçuk mu normal mi bilen var mı acaba netten bulamadım ben bilmiyorumkismile

merhaba arkadaşım
biz 3 sene önce zebranoyu gezdik ve 1 yatak odasına 15 milyar istediler
mobilyası çok güzeldi hiçbiryerde görmediğin farklı şeyler vardı ama bir yatak odasına 15 milyarda verilmez tabi buda 3sene önceki fiyatı

Son düzenleme:
selam canım arkadaş doğru söylüyor benım kardeşim maskoda calışıor ve zebrano nun modellerı çok değişik ve guzel ama fiatları çoookkk ucuk canım emın ol

ama estetıkse estetık çok harıka modellerı var şöle yapabılırsın eger zamanın varsa modelını seç kendın başka yere yaptır canım emın ol daha ucuza mal etmış olrsun en azındann benzerını yaptırırsın

olur inş canım benım evım kırmızı sıyah grı ben herşeyımı yaptırdım kendım çızdım ve su an kımsede yok o modelden:)

Mağazayı gezerken kendimi hayal dünyalarında uçuyormuş gibi hissettim ama fiyatları duyunca bir anda yere çakıldım. 12milyar bi yatak odası takımına verene kadar bütün evi döşerim

Back
X