• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama acil yardım yeşil saçlar

ayjju

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
27
0
36
Eskişehir
slm kızlar hemen konuya giriym:P saçlarım platin sarıydı orielı bırakmak istedıgımden dolayı küllü kumrala boyattım yalnız yıkandıkca oriellı yerler acıldı yeşile dönük bi renk oldu saç dıplerım kahverengimsi onlardan memnunum yalnız uclarını ne renk yapmam gerekiyo.cunku evde boyamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

küllü renkler her zaman sarı saçın üzerinde yeşillik yapar
yeşilliğin gitmesini istiyorsan bir kaç şey önerebilirim
aspirin ve sirkeyle duşta bakım yapabilirsin
önemli ölçüde yeşilliği giderir ve yabancı sitelerden okuyup
arkadaşımın denediği bir yöntem olarak
ketçap ve domates maskesi önerebilirim
eğer boyayacaksan da küllü renklerden uzak dur

arkadaşlar sakın sarının üstüne küllü boyamayın yeşil çıkıyo sonuç. herkes bangır bangır bağırıyor sarı üstüne, küllü olursa yeşil yapar diye. burda yazılanların çoğu çok doğru. ben bunu anladım. yazılanları dikkate alın.

küllü renkler her zaman sarı saçın üzerinde yeşillik yapar
yeşilliğin gitmesini istiyorsan bir kaç şey önerebilirim
aspirin ve sirkeyle duşta bakım yapabilirsin
önemli ölçüde yeşilliği giderir ve yabancı sitelerden okuyup
arkadaşımın denediği bir yöntem olarak
ketçap ve domates maskesi önerebilirim
eğer boyayacaksan da küllü renklerden uzak dur

aspirini eritiıp sacıma sürdüm yalnız bi faydasını göremedim:((

yeşilli yerlere dore kahve kumral fln uygula bi müddet sora yeşillerde gider

bütün saça uygulasam ne renk olur acaba?su anda dıplerımde 1 cm falan cıkmıs durumda yarısı yeşil yarısı kızılımsı kahve gbi.sacımı komple boyasam ne renk olur acaba:'((bide hangi marka boyayı önerırsın

ahh sarıya hemde platine küllü boyanırmı yaa :S neyse olan olmuş bikere madem yarısı kahve yarısı yeşil komple koyu boya hepsni diplerinde cıkmıs tek renk olsun bari ;) yine kahve tonu bi renk seç mesela köpük boyalarla falan boya onda acık renk olma ihtimali yok :D hepsi koyu tutuyo zaten seç bi güzel kahve boya derim cnm ben geçmiş olsunn ;)

ahh sarıya hemde platine küllü boyanırmı yaa :S neyse olan olmuş bikere madem yarısı kahve yarısı yeşil komple koyu boya hepsni diplerinde cıkmıs tek renk olsun bari ;) yine kahve tonu bi renk seç mesela köpük boyalarla falan boya onda acık renk olma ihtimali yok :D hepsi koyu tutuyo zaten seç bi güzel kahve boya derim cnm ben geçmiş olsunn ;)

saol cnm:(( arkadasıma da sordum o da 7/3 kahve doreye boya dedı acaba hepsını boyasam nasıl olur cok koyu renge boyamak da istemiyorum

loreal 6 numara koyu kumral boya..ama dacece kumral olucak küllü değil yani sanırım yeşilli gider ..kahve yaparsan diple uçlarda bayağı renk farkı olucaktır..

koyultmak kolayda işte gel aç bakalım açabilirsen

ya aslında çok pişman oldum.kendım evde boyasaydım daha az uzulurdum hem koyu oldu hemde istedıgım renk olmadı.neva colorun bal kumral rengı war cok begenıorum daha once de boyamıstım acaba ondanmı boyasam butun sacımı kararsız kaldım valla

ben şu an size benzer bir durumdayım koyu kumrala boyadım siyah gibi değil..

Back