Acil Yardim...yardim... Yardim

kalachakra

2 Prenses Annesi+Yeni Pozitif 🤗
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
899
17
Kızlar utanarak ve çekinerek yazıyorum size bu yazdıklarımı...Valla başka çarem kalmadı çünkü dayanamıyorum artık bu acıya...

daha önce hiç böyle bişey başıma gelmedi, nasıl bişey olduğunu bilmiyordum. basur olanları şimdi çok iyi anlıyorum...
1-2 gündür hemoroidim kızlar... kabızlıkla birlikte baş gösterdi... hamilelikte olağan diyorlar ama ağrısından duramıyorum. beni oturtmuyor hiç...
bununla ilgili bir tedavi yöntemi varmı arkadaşlar bileniniz var mı?
neler iyi geliyor basura, ne yapmam gerekiyor yada ne yapmamam gerekiyor ?
(((

canım ben hemoroidden dolayı ameliyat oldum.Seni çok iyi anlıyom tarif edilmez bi acısı vardır.Ama sen hamilesin o yüzden sana bişey öneremiyecem mutlaka doktorunla konuş kulaktan dolma bişey kullanma.Tek bildiğim bol bol sulu şeyler bide kaysı yemen.Doktor bana ameliyattan önce bunları önermişti ama bana fayda etmedi ve aldırmak zorunda kaldım.Şimdiden geçmiş olsun.

canım bendede 1 kaç hafta önce kanama yapmıştı, o kadar korktumki hemen doktora gittim, ilaç verdi ama ben pek kullanmak istemedim. Basurun birebir ilacı kabız olmamak. bana iyi geliyor ve kaloriside yok gün içerisinde 2-3 adet kivi ye, akşamda yatarken süt iç sabah tuvalete çıkartıyor bu formülü uyguladığımdan beri kanamam ve ağrım yok çok şükür. tek tedavisi kabız olmamaya bak ve eğer dışta ise parmağınla içeri ittir, dışarda kuruyup kanama yapıyormuş senağlama

kalackaracım doktorunla konuşup ilaç iste mutlaka ve her gün beş yada on dakika özellikle kaşıntı yada yanmalar artığında sıcağa yakın ılık suya oturma banyosu yap. doldur küveti otur çok iyi geliyoo.bana doktorum önermişti bide anestol ve bepanteni karıştırıp sürüyodum ama doktoruna danış yinede.geçmiş olsun.

benimde bir ara başlangıcı vardı kanamada olmuştu azıcık. aloe vera nın libs i var o çok iyi geldi. buzlukta bir parça bekletip anüse koyuyorsun yumuşatıyor. birkaç defa tekrarladığın zaman tedavi bile ediyor. benim şu anda kalmadı mesela.

off canım yaaa aynı anlattıpın gibi valla... kaç güne kadar geçerki acaba? yada sürekli kendini tekrarlar mı? benim ilk kez başıma böyle bişey geliyor... (

canım seni çok iyi anlıyorum ilk hamileliğimde çok ama çok kötü oldum doğumdada daha berbat oldu ve ameliyat dedi ihmal ettik şimdi 2. gebeliğim ilk zamanlar yine çok zorlandım kanamada yaptı ama şimdi biraz daha iyiyim en önemlisi kesinlikle kabız olma her gün 2-3 kuru incir ve kayısı ye ve bol bol su iç ikinciside en iyisi sıcak su banyosu sıcak su torbalarına otur iyi gelir büyük geçmiş olsun bir kaç güne geçer kabızlığın biterse

gecmis olsun diyecegim ama malesef cogunlukla bir kere bagsur olundugu zaman pek gidici olmuyor. benimde dogumdan sonra basladi, ve 12 yildir devam ediyor ama cok sükür sadece senede bir kac kez cok agir geciyor. zaten artik iyice azmasini beklemiyorum, cünkü zamaninda baya bi cektim. kanamalari falan artik ben önemsemiyorum, sadece aciyi önemsiyorum. artik kendime göre bende bir yöntem gelistirdim. baktim ki hafiften zorlanmaya basliyor ve acimaya basliyor iyice azmadan hemen tedaviye geciyorum. günde 2 kez hem bagsur fitili hemde kremli aleti kullaniyorum. alet dedigim plastik bir nesne (külah seklinde) - eczaneden almistim. onun ucunu kremleyip anüsüne inceden kalin yönüne dogru alistira alistira kremi icine yedirerek cevirerek ilerliyorsun.

herkes bir öneride bulundu, umarim isine yarar bir yöntem bulabilirsin. sanirim kremin hamilelige bir zarari olmas ama yinede önce bir doktora danis derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…