kızlar bana acil bir şeyler söleyin yoksa kafayı yemek üzereyim. kızım 11 aylık olacak. bebekken hiç bir sıkıntısı olmadı, 7 aylıtan beri uyku sorunu var. 4 aylıkken yatağını ayırdım. geçen ay evde değildik bir ay beşiğinden ayrıdı yanımda yattı sürekli. şuan yattığında yarım saatte bir kalkıyor. yatağına koyunca zaten uyumuyor ya sallıyorum ya da yanımda uyuyor yatağına koyuyorum.saat başı kalıyor. akşam 8de yatıyorsa 9da başlıyor kalkmaya. 10-11-12-1-2 sabaha kadar böyle. ben saat başı ayaktayım.neler yapmadım, şuruplar, gece çayları, banyolar, dışarıda gezmeler yatmadan ama yok çocuk kalkıyor sürekli. ve ağlıyor ben kucağıma alınca susuyor. emmek istiyor sürekli.yemesi de iyi.yatmadan muhallebi vs yiyor. arada geceleri dayanamayıp yanıma alıyorum, o zamanda aynı emmek istiyor bu sefer. var mı çaresi, başına gelen . ayy yardım edin bayılıcam. gündüz dibimden ayrılmıyor, babasına bile zor gidiyor. doktora götürdüm 2 ayrı doktora, sana alışmış dediler, bir şeye bağımlı yap dediler, ama yok olmuyor. uyumasını geçtim beşiğe tutunup ağlıyor ben yorgunluktan mahfoluyormu. gündüz de toplam 30 dk veya 1 saat uyuyor.