• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım tüp bebek hakkında

Cansu1414

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
512
186
33
30
Kızlar bir hafta önce 3. Bebeğimi kaybettim.ikincinbebek 45 kromozom Turner sendromu çıkmıştı .bu gebelik te de araştırmaya aldılar bu hafta çıkacak Sonic ama doktor büyük ihtimalle buda hastalıklı kayıpların bu yüzden oluyor dedi. Benim sizlere sormak istediğim karnımda 3.bebek ölümü ve fetusler hastalıklı oluyor, devlet hastanesi aşılama şartı varmış 3 kayıp olduğu için direk tüp bebek yaparlar mi aşılama şartı olmadan

Kızlar bir hafta önce 3. Bebeğimi kaybettim.ikincinbebek 45 kromozom Turner sendromu çıkmıştı .bu gebelik te de araştırmaya aldılar bu hafta çıkacak Sonic ama doktor büyük ihtimalle buda hastalıklı kayıpların bu yüzden oluyor dedi. Benim sizlere sormak istediğim karnımda 3.bebek ölümü ve fetusler hastalıklı oluyor, devlet hastanesi aşılama şartı varmış 3 kayıp olduğu için direk tüp bebek yaparlar mi aşılama şartı olmadan
Geçmiş olsun kaybınız için üzüldüm Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah benim bir bilgim yok gören olursa bilgisi olan cevap verir inşallah 🤲

Geçmiş olsun kaybınız için üzüldüm Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah benim bir bilgim yok gören olursa bilgisi olan cevap verir inşallah 🤲
Teşekkürler canım o kadar zor süreç ki doktorlar bile anlamıyor artik

Teşekkürler canım o kadar zor süreç ki doktorlar bile anlamıyor artik
Öyle hem de çok zor 😥 süreçler demek ki bunları yaşamak gerekiyormuş nasipten öte yol yok ne yazık ki dilerim bir daha yaşamazsınız sağlıklı hayırlı güzel gebelikleriniz olsun inşallah 🤲

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Transferden önce 5.Günde embriyolardan genetik isteyin genetiği temiz çıkarsa transfer yapın.Tutunma probleminiz olmamış en azından genetiği temiz embriyo transfer edilirse sağlıklı bir gebelik yaşarsınız

Back