• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**Acil Yardım.. TSH Değerinin Yüksek Olması..**

cnm bu test sonucuna göre troid yetmezliği hastasısın , ömür boyu ilaç kullanımı gerektiren bir rahatsızlık maalesef, doktorun uygun ilaca ve doza başlatacaktır,

ben de yaklaşık 7 yıldır tedavi oluyorum, her ay tahlillerim var,

ilaca başladığında hemen değerlerin normale girecektir, ilacını düzenli kullandığın sürece asla korkmanı gerektirmez bu rahatsızlık, benim ilk tsh değerim 51 idi, şimdi 1,5 a düştü gebe kalmama engel olmadı, tek sıkıntılı yanı kiloya eğilimim çok fazla, hep dikkat ederek yaşamak zorundayız..

trigliseridinin yüksek olması da bu sebeptendir.. cnm endokrine ilk gidiş maalesef dahiliye sevki ile oluyor o yüzden endokrini olan bir hastaneden randevu almaya çalış, hangi ildesin
Canım çok çok acil sorularım olacak sana benim de değerlerim çok yüksek tsh değerim 25 serbest t4 değerim ise 0.82 dahiliye doktoru 100 mg levotiron verdi sana hangi ilacı ve kaç mg vermişti ayrıca değerlerin kaç ayda bu kadar düştü. Ben hamile kalmak istiyorum ama çok yüksek diye kalamıyorum şimdi sen bilirsin tahmini kaç ayda düşer bu değerler

Merhaba benimde tsh değerim yüksek bana da levotiron 50 mg verdi 1 yıldır evliyim bende hamile kalamıyorum troid değeri yüksek olduğu için 2 aydır içiyorum ilacı önce 25 mg dı çocuk istiyorum dediğim için endokrin doktoru 50 mg çıkardı bununla hamile kalman kolaylaşıcak dedi bekliyorum şuan ama bu türlü ilaç kullanıp hamile kalan varsa lütfen banada yardımcı olsun

Merhaba benimde tsh değerim yüksek bana da levotiron 50 mg verdi 1 yıldır evliyim bende hamile kalamıyorum troid değeri yüksek olduğu için 2 aydır içiyorum ilacı önce 25 mg dı çocuk istiyorum dediğim için endokrin doktoru 50 mg çıkardı bununla hamile kalman kolaylaşıcak dedi bekliyorum şuan ama bu türlü ilaç kullanıp hamile kalan varsa lütfen banada yardımcı olsun
Benimde sorun tiroidler umarım en kısa zamanda hamile kalırız

Kızlar hormon testi yapıldı. Estradiol 204 çıktı TSH de 4,3098 çıktı yarın endokrin doktoruna gözkcem ilk defa böle bişe oldu sebebi nedr sizce

Peki ömür boyu kullancam bi hastalk deil dmi bu konuda çok bilgisizim

Ben troid bezinin yarisini aldirdim ilaç ömür boyu kullanmak zorunda yim. ... N TSH niz çok yuksek değil kullansaniz bile en düşük dozu verir diye tahmin ediyorum.ilaci sabah AC karnina iciyorsunuz ve bi saat yemek içmek yasak.kadınlarda,adet düzensizliği stres sinir kilo alma zayiflayamama vs bir sürü soeunn cikaryor. TSH 2.5 altında olması normal değer. Ama.ilaçla hemen düşüyor ilaci ben hamileyim kullanıyorum zararsiz bir ilaç .allah şifa versin

Ben troid bezinin yarisini aldirdim ilaç ömür boyu kullanmak zorunda yim. ... N TSH niz çok yuksek değil kullansaniz bile en düşük dozu verir diye tahmin ediyorum.ilaci sabah AC karnina iciyorsunuz ve bi saat yemek içmek yasak.kadınlarda,adet düzensizliği stres sinir kilo alma zayiflayamama vs bir sürü soeunn cikaryor. TSH 2.5 altında olması normal değer. Ama.ilaçla hemen düşüyor ilaci ben hamileyim kullanıyorum zararsiz bir ilaç .allah şifa versin
Amin tşk ederm Rabbim size de şifa versin hugn doktra gittim normalde ilaç vermezdim ama gebelk için değeri düşürmemiz lazım dedi ilaç verdi 1.5 ay sonra tkrr gtcem gebe olrsan hemen gel dedi

Amin tşk ederm Rabbim size de şifa versin hugn doktra gittim normalde ilaç vermezdim ama gebelk için değeri düşürmemiz lazım dedi ilaç verdi 1.5 ay sonra tkrr gtcem gebe olrsan hemen gel dedi

Bende ilk gittiğimde öyle demişti cnm gebelik için 2.5 alto olması lazim bebegin gelişimi için inşallah kalirsin tez vakitte saglikla hayirla hic merak etme düşer o hemen :)

Back