herkese merhaba.. yeni üye oldum ve olur olmaz bir sorun buldum kendimde:S bir süredir kot pantolon giyerken genital bölgemde bızırda bi ağrı oluyordu.bugün fark ettim ki içten leblebi gibi bir şişlik war. renk değişikliği yok gibi hafif pembeleşmişte olabilr. yogun araştırmalar sonrası siğil diye düşündüm ama. ben 20 yaşındayım bekarım ve kimseyle bir ilşki veyahutta temasım olmadı.çok korkuyorum yardım edin ne olabilr bu :S:çok üzgünüm:
herkese merhaba.. yeni üye oldum ve olur olmaz bir sorun buldum kendimde:S bir süredir kot pantolon giyerken genital bölgemde bızırda bi ağrı oluyordu.bugün fark ettim ki içten leblebi gibi bir şişlik war. renk değişikliği yok gibi hafif pembeleşmişte olabilr. yogun araştırmalar sonrası siğil diye düşündüm ama. ben 20 yaşındayım bekarım ve kimseyle bir ilşki veyahutta temasım olmadı.çok korkuyorum yardım edin ne olabilr bu :S:çok üzgünüm:
cnm tam nerde anlamadım uzun zmndr mı var bide tek bi tane mi siğil olsa uzun zmndr yayılırdı bnce dokunma fazla cnm bnce doktora git biran önce netten siğil resimlerinede bakabilrsn vajinada çıkanlra.ama bnce bu şüpheyle kendini yıpratma doktora gt göster çekinme cnm.eğer siğilse tedavi edilir korkma ama aksatma bian önce git eğer siğilse yayılmasın cnm.
bazen adet döneminde pedler pişik gibi yapabiliyor ve siğil zannedebiliyoruz. bana da bikere oldu çok korktum, pedden olduğunu adet bitince anladım
canım bekarken bende de bi şişlik olmuştu,aynen leblebi gibiydi neredeyse yerleri aynı anlattığınızla,araştırdım dr a gittim falan onlara bartolin kisti demişti dr.bi antibiyotik vermişti 3 günde inmişti şişlik,düşün ben oturamıyordum...
hııı :S hayatımda hiç bu kadr korkmadım birşeyden:S nasıldı acaba seninkide içten miydi:S ya çünkü ben siğillere bakıorum hpv felan diyo kuaförden felan bulaşmadıysa Allah korusun olması imkansız:S ailemde biraz katıdır yanlış anlayıp mahvolabilirim:S
cnm bn sanmyrm siğil oldugunu o belki arkadasın dediği gbi kist flndr yada beze gbi bişeydr ailenden cekiniosan gzli gt doktora al bi doktrdan randevu kendn gt ögren cnm korkma bnm ailemnde haberi yok siğillerim var bnmde 2 kez yaktrdm yeni yaktrdm 2.leri bnde tek basıma ugrasyrym herseyle korkma cnm siğil diildr bnce kendi kendini yeme böyle bi randevu al gt doktra göster
Canım siğil değildir.
Siğiller sivilce gibi çıkıyor bildiğim kadarıyla. minik minik sivilceler halinde ve yayılırdı.
sen içten şişlik var diyorsun mutlaka doktora git kist oldugunu düşünüyorum.
Ama korkulacak birşey yok..
Hiç vakit kaybetme bi jinekologa hastaneye git hemen.
Siğil değil ama için rahat olsun canım.
Kistsede ilaçla kremle geçer.
geçmiş olsun canım dr git.benimde siğil gibi birşey çıkıyordu dr gösterdim korkacak bişey değilmiş hatta ben yanımda annemle gitmiştim
canlarım nasıl rahatladım anlatamam. kıl kaçmış klitorise aldılar çok acı çektim ama rahatladım. şişlik hala duruyo onun içinde krem verdi.
arkadaşım bana yardımcı olur musun,aynı şikayet bende de var ama kılmıdır nedir bilmiyorum,gittiğin doktor ankaradaysa ismini versen ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?