Saç Rengi ve Saç Boyama Acil yardım :( Saçlarım berbat oldu!

depresifjpn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
19
8
28
Merhaba arkadaşlar. Geçen sene Nisan ayı gibi tarçın bakır olan saçlarımı bir çılgınlık yapıp ilk önce koleston patlıcan moruna boyadım. Çok etkili bir renk ortaya çıkmadığı için 3 ay sonra tekrardan boyadım ve bu sefer palette kızıl kestane (diğer adı patlıcan moru) ile boyadım. Bu sefer cidden istediğim renk olmuştu derken zaman geçti saçımın boyası aktı bildiğiniz kızıla döndü. Bir karış dibim geldi. Forumda neredeyse tüm başlıklara baktım ve yazılanlara göre gidip kızıldan kurtulayım diye palettenin küllü kumralını aldım. Dün gece iki tüp boyadım. Özellikle saç ucundan başladım çünkü bir karış dibime boyanın daha çabuk etki edeceğini biliyordum. Akşam saç rengimi çok algılayamadım tabi. Bugün kalktım bir baktım saçlarıma kızıllar duruyor. Aralara kumral kaymış falan saçımın dipler ful küllü kumral. Kafayı yiyeceğim. :mad: Daha öncesinde saçıma kendi aldığım tüp boyalar dışında hiç bir müdahale olmadı. Açtırmadım ya da ona benzer bir işlem yapılmadı. Şimdi iki gün sonra mesaim var ben o zamana kadar bu saçları ne yapayım bir yardım edin? Tekrar bugün normal kumral alıp diplere boyasam ardından kızıl olan yerlere küllü kumral yapsam sizce nasıl olur? Lütfen yardım edin, çok çaresizim ... ::mad:

Çok belli olmasa da şuan saçımın hali böyle :KK42:
n278a5.jpg

V6VqGy.jpg

l97a8B.jpg

Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu? Perşembe günü mesaim olmasa sorun olmayacak ama cevap veren olmazsa saçımı bile kestirmeyi düşünüyorum. Cidden bir yoruma bile muhtacım şuan :KK42:

Bugün saçımın boyasını akıttırıp kuaförde küllü kumrala boyattım. Neyse ki hiç bir yıpranma olmadı. Kızıl yansıma çok az var ama çokta sorun etmiyorum şuan için:p
geç görmüşüm canım yoksa uçları bırdaha küllü kumrala boya dıyecektim dipleri boyamadan :)

X