Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı ÜrünleriACiL YARDIM!!! Rosense nemlendirici kullanan var mi?
yurt disinda yasadigim icin interntten baska yerden alma sansim yok..haftaya tr ye gidicem ama yasadim yerde satisi yapilmiyor siparis vericem mecburen internete girmek gibi bi sansimda olamiycagi icin ACiL dedim..obur konulardanda arastirdim aclmis konu varmi diye bulamadim..kusura bakma telaslandirdim
canım bende kullanıyorum; gayet memnunum. yani yjmuşatıp nemlendiriyo bir sorun yaşamadım hiç. ben rosense ürünlerini çok beğeniyorum. rimel ve farları da cok güzel e tabi gülsuyunu tonik olarak hep kullanırım. arkadaşım da gözaltı kremini kullanıyordu o da memnundu kırışıklarını hafifletmişti.
canım bende kullanıyorum; gayet memnunum. yani yjmuşatıp nemlendiriyo bir sorun yaşamadım hiç. ben rosense ürünlerini çok beğeniyorum. rimel ve farları da cok güzel e tabi gülsuyunu tonik olarak hep kullanırım. arkadaşım da gözaltı kremini kullanıyordu o da memnundu kırışıklarını hafifletmişti.