Saç Rengi ve Saç Boyama acil yardım röflem nasıl olmuş :S

aha işte benim istediğim röfle bu bi allahın kulu tutturamadı şu saçı bana galiba kendi saçına yapılınca böyle güsel oluyo...
özetle süper olmuş bi süre sonra iyice alışır başka renk istemezsin...nerde yaptırdın annat bakem?

cnm benim balgatta fwz kuaföre yaptırdım ben. ankaradaysan senin saçınıda yaptırırs önemle duyrulur ben sizler için gerçekten kuaförüme götürebilrim bütün bayanları isteyenleri yani.. dahada alışacak saç doğallaşacak dedi kuaförüm daha bugün gittim çıtçıtlarımın uçlarını kesti ve saçıma bakım yaptı.. çok çok teşekkürler güzel düşüncelerinşz için.. inşallah sizde tutturursunuz bu rengiŞeniz

güzel olmuş bende istiyorum ama bana sarı renk yakışmıyor

cnm bneim çok teşekkür ederim.. bence herkeze sarısınlık yakışır sadece o tonu iyi ayarlayabılırse kuaförün tenine hangi tonun daha ıyı gideceğini kavrayabılırse hiç ama hiç sorun olmaz inan.. Şenizkaydirigubbakcemile5

bebişim benim ilk üç ay yasak malesef saç boyamam biraz geçsin düşünürüz..belki beraber giseriz :)

Canımm, kuaförün gerçekten de süper bi kuaförmüş, saçların çok kaliteli duruyor.. Bayıldım..

Ancak, sanki yüzüne pek gitmemiş gibi geldi bana..
Ama zamanla oturur bence..
Sakın ha yorumlardan sinirlenip koyu bi renge boyatma, sonra senelerce sarıya dönemezsin..

Bu beyaz - gri konusunda kuaförün ne dedi ?

yüzüne gitmemiş değil de 3. sayfadaki fotolarda yüzün biraz solgun kalmış. ama çözüm saçta değil yüzde ve çok kolay:)
biraz göz kalemi ve rimel, şeftali tonunda hafifçe sürülmüş bir allık ve hafiften de bir ruj on numara bir görüntü sağlarkaydirigubbakcemile5

3.sayfadaki fotolarda dış kapının önündeki pozunda saçlar süper çıkmış diğerlerinde biraz sen de saçlar da soluk ..ama bence o foto ve ışıkla ilgili ;gerçeğin öyle olsa dış kapıdakinde de soluk çıkardın.bence çok güzel olmuş cnm güle güle kullan

Alınma ama avatarındaki sarı bundan çok çok daha canlı ve güzel bi sarı..Bence bu kadar açık sarılar ^^anne sarısı^^ gibi oluo..Tabi bu benim şahsi fikrim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…